zarifhanim 2 buçuk yıllık evliyim, 8 aylık bir kızım var.🌾 Bende temmuzda evlenip bir sonraki temmuz ayında gebelik planlamıştım, bu temmuz ayını da kızım dört aylıkken ilk defa üç kişilik aile olarak geçirmiş olduk 🥰
typeonegative zarifhanim ay ne güzel maşallah allah gönlünüze göre vermiş🥰 allah kızınıza sağlıklı ömür nasip etsin inşallah 🥰
egemenveseliminannesi typeonegative 6 yıllık evliyim yaş 26 2 tane prensim var biri 6 yaşında diğeri 20 aylık 🤩♥️
Summer-love typeonegative ben 21 yaşına girdim 6 yılık evliyim 5 yaşında oğlum 14 aylıktan kızım var❤
typeonegative Summer-love 15 yaşında mı evlendiniz 😮 özel değilse isteyerek mi yoksa zorla mı evlendiniz inşallah isteyerektir 🥰 allah evlatlarınıza uzun ömür nasip etsin inşallah
Titizkiz typeonegative 30 yasindayim 4 yıllık evliyim bir kızım var 2.5 yasinda 3 e yaklaştı. İkinciye hamileyim. Yanlış anlama yasin genç daha bekleyebilirsin istediğin zamanda hayırlısıyla nasip etsin Rabbım insallah 😊
typeonegative Titizkiz evet bizde küçük görüyoruz kendimizi anne baba olmak için ondan daha düşünmüyoruz ama evlilik için hiç engelimiz yoktu ikimizde meslek sahibiyiz bir de maddi açıdan hiçbir sorun yoktu onun için evlenelim niye bekliyoruz dedik 😂 maşallah kızınıza allah uzun ve güzel ömür versin inşallah diğer bebişide sağlıkla kucağınıza alın 🙏🥰
typeonegative JartiyerliKedi buradaki herkeste erkenciymiş hep 18 19 bende kendimi erken sanıyordum 😂 mutlu bir yuva olsun da yaşın bir önemi yok 🥰
Bal_kizin_annesi typeonegative 29 yaşındayım eşim 30 yaşında 3 yıldır evliyiz 2 yaşında prensesim var