Papatya01 Esmerkiz39 tekrar yaparsa bırak bakalım biz kadınlar çok mu cesaretsiziz sanırım eşim boşaltırken gözleri gidiyor ben o hale düşmek istemiyorum herhalde
Findukkk Papatya01 bir tık sonrasında kasılacaksın ve üzerinden tır geçmiş gibi bi rahatlıkla bayılıp kalacaksın 🤩🤩🤩
Papatya01 Polyanna81 sonra nasıl donanıyorsun ara verip biraz sonra tekrar denedik o zaman hiç olmuyor
ZRaporu Findukkk şu an adetim ve bu yazıyı böyle okudum (🤤) okurken kamyon geçişini hissettim 😅 Edit: tırmış kamyon yazmışım benim orgazm tır kadar değil herhalde sjajaka😂
Polyanna81 Papatya01 Papatya01 olmuyorki tekrar hajajskakka bende bittimmi daha canm istemiyor hemen gidiyor istek 2 3 saat sonra belki oda😁
Esmerkiz39 [silindi] ya ben kendimden bir kere geçmiştim pislik kocamın çok hoşuna gitti ama çok güldü sinirlendim daha da ileri gitmiyorum hatta o ısrar ediyor hayır diyorum 😂😂😂 Üsteydim o pozisyonda çok iyi oluyor 😁
Esmerkiz39 Papatya01 Sen üstte oluyorsun. Eşinin üstünde yani git gel yapıyorsun yöneten sen oluyorsun yani 😅
Ozge49595 Papatya01 hic yaşamadığım için bisey diyecem aşırı kasiliyorsan rahatlama geliyor bu boşalmak demekmiş burdan okuduklarimla biliyorum