Merhaba kızlar üç yıldır evliyim ama bebek istiyoruz olmuyor doktorum yumurtamın gelişmediğini söyledi en fazla 10 ml oluyor aşılamaya başladık daha önce gonal ff 75 ilk ilacı kullanan var mı acaba ?

Hazele Bende yeni basladim canım ama henüz aşılamayı yapmadık iğne vuruyorum siz büyütücü iğneyi vurup sonra çatlatma iğnesinden sonra aşılamayı doktor mu yaptı yoksa iğneden sonra doğal yolla mu oldu canım çok kararsızım aşılama yaptırıp yaptırmamakta doğal yolla olabilir mi diye düşünüyorum da biraz Bilgi verebilir misin ?

DenizMehmetSnmez canim ben ignelerden sonra catlama ignesi sonra asilama ile kaldim canim ne yapalim canim derdini veren allah dermanini da veriyor canim merak etme olacakca oyle de olur olmicaksa boyle de olmaz cnm ama iyi bisey canim ins ilk denemede kalirsin bi sorun varsa yazabilirsin

Çok sağ ol canım bende tek sorun yumurta büyümemesi dedi doktor ilacı verdi istersen aşılama yapalım istersen normal dene ama olmama ihtimali var dedi aşılama pahalı olduğu İçin acaba normal denesek mi dedik ama eğer aşılama iyiyse yaptıralım canım senin ilk denemede olmuş ne güzel canım inşallah bizim de Rabbim nasip eder üç yıldır evliyim onun İçin artık olsun istiyoruz canım

Çok teşekkür ederim canım peki çatlatma iğnesinden hemen sonra mı aşılamayı yapıyor doktor

Merhaba canim bende yurt dışında yaşıyorum bende aşılama yaptırdım şimdi kontrol yapmak ğünümü sabırsızlıkla bekliyorum allah hakımızda hayırlısını eylesin inşallah 🙏🏼

RaymiBeni Amin inşallah canım aşılama sürecin nasıl geçti acaba biraz bahsedebilir misin ben suan iğne vuruyorum daha yeni başladım canım .

Senin sorunun da yumurta gelişmemesi miydi canım ? Rabbim isteyen herkese hayirli evlad nasip etsin insallah bizlere de 🙏

DenizMehmetSnmez canım istersen ilk doğal dene sonra olmadıysa asilama yaptırırsım madem esınde bı problem yoksa benım esımde problem var ondan asılama yaptırk sukur tuttu eylulde bı daha yapıcam ıçucunce ıcın ınsaallah

DenizMehmetSnmez ya saat olarak yapıyorlar o vurgçdugu gun ertesı gun yada sonrakı gun dıcek sana ona gore baglı

DenizMehmetSnmez valla canım 9 ğün igne vurdum bende hep kendime 10 ğün kontole gitim yumurtalıklarim 17-18 mm olmuşlardı bir ğün hic iğne vurmadım ertesi akşamı 22:00 vurdum 250ml bir igne hemen sabah eşimden sperm orneği götürdük 11:00 spemi bana transfer etiler canım vallahi burda Danimarkada böyle ...

Hazele insallah canım bizde ayın 19 na gideceğiz bakacak doktorumuz inşallah büyümüştür yapmaya karar verdik canım bir deneyelim dedik aşılama olsun inşallah tutar hayırlısıyla seninle bundan guzel haberler veririz birbirimize 😊🙏

RaymiBeni Anladım canım bende şuan iğne vuruyorum bana da galiba öyle yapacak doktorum inşallah tutar hayırlısıyla.

Hazele İnşallah canım her şeyin hayırlısı üç yıldır çok doktor gezdik hiç bir sıkıntı yok dediler en sonunda bu doktorum fark etti yumurtalıklarım büyümüyor o yüzden olmuyor dedi eşimde sıkıntı yok canım inşallah çok istiyoruz artık bir bebeğimiz olsun .

RaymiBeni evet bende oyle olmustu cnm ins tutmustur insaallahhh

DenizMehmetSnmez o zmn dert etme ins olur cnm benim sperm sayim cok azdi ki sukur rabbime oldu oglumde ikinci denemede oldu sonra bi daha yapmisti tuttu ilk denemede ama dusuk oldu sonra kizimda ilk denemede oldu sukur simdi ucuncu bebis icin izin donusu yapicaz allah izin verirse

Hazele Insallah canim Allah razı olsun acaba bir defa yapınca her zaman yapmak mı gerekiyor yani her çocukta çünkü benim doktorum senin rahmin alışırsa daha gerek kalmaz sadece ilk çocukta yapsan yeterli dedi o yüzden canm