Dikenlikaktus Burda bayaaa övülen vücut çorabini almak istiyorum ama 1 buçuk ay oldu doğum yapalı kilolar duruyor biraz Marshall lastigi gibi olurmuyum giyenlerden fikir alabilirmiyim 😂
typeonegative Dikenlikaktus 😂😂 kız yok niye öyle olasın ben çok seviyorum vücut çorabını bence görüntün değil de eşin sever mi sevmez mi ona bak valla bence vücut çorabı her haliyle azdırıcı🤪
UykusuzPanda42 Dikenlikaktus daha dün baktım bende hatta eşime gösterdim hadi sen beğen hangisini alayım diye acayip hoşuma gitti daha giymeden benim vücutta berbat şuan ama yenecegim bu durumu giycem valla
buralardayenibusely Dikenlikaktus peridenin vücut çorapçısı benim 😂 hayır aksine doğum çatlaklarını kiloları kamufle ediyor bir bütün olarak kusuruz görünüyorsunuz
Dikenlikaktus typeonegative seveceğini düşünüyorum bı kaç kere dedim güzel olur dedi file çoraba da bayılır zaten ama valla kötü durur diye korkumdan alamadım 😂😂bide etim cıvık biraz çok kilo alıp verdiğimden iplerin arasından fiskirdigini düşünemiyorum bile 😂
Dikenlikaktus [upl-image-preview url=//i.imgur.com/hViZjiP.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/hXLBoYt.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bMJpWZv.jpeg]
Peridehatunu Dikenlikaktus sondakine cok benzer var bende, sondan 2.sade file varya o cok güzelmiş nerden bu coraplar?
Kedivelisi Lagosiyawo bende istiyorum da boyum 1.58😂 çok mu büyük durur bilemedim kullanmışsın madem yorum at üstüme
Lagosiyawo Dikenlikaktus kız önü arkayı bırak ordan parmağım çıkıyor bi yerden takılıyor başını kıçını bul bulabilirsen 🤣
Dikenlikaktus Lagosiyawo Hahahaga çok mantıklı tek çorabı giymek bile zor bunu düşünemiyorum çok haklısın 😂
Lagosiyawo Kedivelisi bende çıtı pıtı o boylardayım artı bide kilomda yok büyük olma gibi bişeyi yok canım esnek zaten çok çok kilon yoksa senin şeklini alıyor file modeller ama dantelleri bilemem canım