Olivetti zarifhanim öğretmen arabayı çekmeyince gidip parçalamış 😂😂 hatta şey demiştim bu olay doğru ben oradaki doğan slx im demiştim 😂😂😂 küfür etmişti bana zamanında sana cok bindim diye 😂😂😂 Zeynep ergül ya resmen 😂
zarifhanim Olivetti Hahahahaha çok iyi ya 🤣 arabayı nasıl parçalamış acaba, İsmail yk nın Allah belanı versin parçasındaki gibi camları sopayla kırmış 😫😆
Olivetti zarifhanim kocası karıların götüne bakıyor diye karılara kızıyordu götünüzü göstermeyin diye 😂 hatta 10 yaşında ki oğlu da markette kadınların götğne bakıp laf atıyormuş 😂😂😂 tam bi palu ailesi değil mi yA 😂😂
zarifhanim Olivetti off 😆 ailecek can sıkıntısı yaşamıyorlardır baksana her şeye b.k atarak malzeme çıkarmışlar 😆😆
Marbled Ben forumda çok eski değilim. Forumun adını çıkan Leman gibilermiş aslında. Yazılanlardan onu fark ettim. 😄 Sonra Happymom’a gidip burayı kötülüyorlar belli ki.
2020Dnz Papatya26 uygulamanın ne olduğunu anlamadan foruma mı daldın? nasıl kaydoldun? şaka mısın? bu kadar mı boş hayatın gerçekten..?sustum sustum dayanamadım ama artık😅