Msjsj82882 Kızlar eşimden soğudum ben içimde ona karşı bı sevgi kalmadı nedeni kendisi bana eskisi gibi davranmıyor eskiden muhabbet falan ederdi aşkım benim derdi şimdi ağzından zorla laf alıyorum ama eşimi artık eski sevgi kalmadı içimde saygı var sadece ☹️
Hoyrat Msjsj82882 acaba bir sıkıntısı mi var ki öyle olsa eşine anlatir sordunuzmu neden boylesin diye
prenses88 Msjsj82882 sen değil o sana kurban olsun deli 😁üzerine düşme kovaladıkça kendini iyice bi şey sanır sal gitsin onun davrandığı gibi davran
Msjsj82882 1bbby ben ona çok bağlıyım sürekli öperim aşkım seni çok seviyorum Kurban olduğum diyorum sevgimi gösteriyorum oda oyleydi önceden ama şimdi değil ama ben şimdi bile öyleyim ama ona
1bbby Msjsj82882 önceden farklı şimdi farklıysa bisey sebep olmustur. Gerci erkekleri fazla simartiyoruz bence o sana kurban olsun.ne ypsak yaranamayiz. Bn saldim artik. Ayri yatiyoruz .15 aydir. Ve ben bayadir yanina yaklasmiyorum oda aynisekilde bn cok simarttim kendini bsy sandi.ona muhtac degilim
Msjsj82882 Hoyrat söyledim bana soğuk davranıyorsun beni eskisi gibi sevmiyormusun beni diyorum ne alaka saçmalama diyo ama bana soğuk davranıyor ama ben ona sevgimi çok güzel gösteriyorum aşkım Kurban olduğum falan diyorum anca. Gülümsüyor