Kusciviltisi Lemaaann ahlak bekçisi prostatçı leman dkdmdm happy momu da karıştıran leman burdamısın kız dkmddmmd
typeonegative Kusciviltisi olay nee çok merak ettim momda yokum ama azıcık üstünden geçseniz anlarım 😁
Kusciviltisi Deleted11 buraya uğrayamadığından happy mom a gelip burayı şikayet ediyo iki yüzlü leman dksmsms
Marbled Deleted11 Yazık ya kadını her yerden kaçırdık. Kids’de hesabım yok. Artık takibi sende ahahah 😂😂
ZRaporu Vallahi ajan gibisiniz hanımlar gözlerim açık okuyorum forumu gece gece 👀 3 uygulamanın forumunu da aktif bir şekilde kullanıp her konuya hakim olmanız hayret verici 😮 😁
Olivetti ZRaporu bende hayretle izliyorum bu durumu .. beyinlerinin tüm lobları aynı anda çalışıyor şuan 😂😂😂
Sedaa ZRaporu vallahi ben yetişemiyorum 😂😂 cocuklara bakacam diye peride de ki postlari zor okuyorum. 😂 mom kullanmıyorum zaten ama kidse de kaç zamandir girmiyorum 😂 burdaki postlardan da daha birini okuyup bitiremeden başka post açılıyor 🤣
ZRaporu Olivetti baş döndürücü bir forum akşamı 😁 kadın milleti ne kadar zeki bak görüyor musun 😁 bir erkek 3 forumu aynı anda takip edecek kadar kaos manyağı olamaz 😁
ZRaporu deleted13 her gün forum manyağı ifşa oluyor ve 3 forumu gezip gezip kaos yaratıyor 😅 o işsiz hadi onu anlarım da onun manyaklığını takip edip hakim olmak takdire şayan 👍🏼😁