Prensinannesi Deleted11 hadi bizim hamile psikolojisi peki sizin anal seks deneyimi nasıl bir psikoloji deneyim merak ettim 🖐️🖐️🖐️
Deleted11 Prensinannesi canım ben öyle bir post açmış mıyım bir bakar mısın? Ayrıca düşman değiliz saçma sapan yazan sizsiniz biz değiliz biz burda kendi halimizde takılıyoruz
Deleted11 Ask_hosmus ben yazıyorum 😂 deniz prens oradaki Adım neden diye sorma kızımı erkek zannediyordum başka hesapta açmak istemedim 😂😂
Deleted11 Ask_hosmus evet ya bide bana ne diyorlar hey Allahım boşver yazma kudursunlar (evet kudurun görün bunu ss alın at oraya) 🤪😂
typeonegative Kusciviltisi olay nee çok merak ettim momda yokum ama azıcık üstünden geçseniz anlarım 😁
Sedaa ZRaporu vallahi ben yetişemiyorum 😂😂 cocuklara bakacam diye peride de ki postlari zor okuyorum. 😂 mom kullanmıyorum zaten ama kidse de kaç zamandir girmiyorum 😂 burdaki postlardan da daha birini okuyup bitiremeden başka post açılıyor 🤣
ZRaporu Sedaa bende perideye gelip burada kaldım. Diğer uygulamaları da işim bitince sildim açıkçası.😋 Menapoza girene kadar buradayım 😁
Sedaa ZRaporu bende kidse kac aydır girmiyorum. Onunda silinme vakti geldi artik 😂😂 2.cocugu büyütüyorum, tecrübelendik 😂 Peride bana yeter 😂😂 ne lemanmış ya, cok işsiz gercekten 😂😂
Olivetti ZRaporu bişi dicem menapoza girdikten sonra da yaşı küçük kardeşlerimize haydar dümenlik yaparız 😂😂😂