Kzılar merhaba nasılsınız sorumu soyle sorayım herkez burada bırbırıne danısıyor madem
Bende danısayım ben yurt dısında yasıyorum 1.5senedır hollandacam yok birtane cocugum var elimden tutan bır aılem burada yok dun eşiemle kayın babam gıldeyız eşim kaynıma dogum tarıhını soylesne dıye hollandacasını dıye gulerek dalga gectı resmen benı kursa gondermedıler cocuga bak dıye bozuldum ne yalan sıyleyım bıyle duruma gecende bundan 2 hafta once kayınbabam sıze turkıyeden ev alalım dedı bende kafa salladım guzel dusunce dıye kaynbanaö sordu noldu dıye bende dogru soyluyorsun aldak ıyı dedım esım sana soran oldu mu dıye benı asagıladı
Sız olsanız ne yaparsınız cıdden bıktım artık

Prensannesi3 o evde bende yaşayacağım için benimde konuşma hakkım var değil mi diye bozsaydın eşini. Ay bu erkeklerin babasını anasını görünce ‘erkek’ olduklarını fark edip yükselmeleri yok muuuu? Ağzının üstüne iki tane geçircen. Kız sende boz kocanı bastır onu gerektiği yerlerde 😘

Prensannesi3 büyük konusmayim ama.esim beni ezikliyemez tahammül edemezdim onu bu konuda uyar yaptığını. Hiç hoş olmadığını şöyle

Daha çok yenisin orada dili öğrenirsin ama öyle bi eş için değer mi bilemedim 🤷‍♀️ Bende 6 yıl önce yurt dışına geldim, ama eşim zorlanmiyim diye geldiğimin haftasına kursa yazdırmıştı çok destek oldu öğrenmem için. Dilim için ehliyetimi almam için benden çok uğraştı. 6 senedir de her işimi kendim yaparım. Onun size köstek değil destek olması gerekiyor ki öğreneseniz ilk başta insan zaten konusurken çok çekiniyor. Ama hırs yapın ve öğrenin orda yaşıcaksanız kendiniz için. Kursa gidemesende YouTube derslerle dolu.

Prensannesi3 iyi de devlet evde kalmama izin vermez ki . Çocuk yuvaya sende dil kursuna gideceksin demiyor mu ? Bende Danimarkadayım , burda böyle dil okulu bitti, şuan mesleğe başladım . İmkanı yok evde bırakmıyorlar ki. Eşinin konuşma şekline zaten hiç birşey demiyorum . Aile terbiyesi görmemiş mahlukat. Dil kursuna kesinlikle başla , ayaklarının üzerinde dur biran önce

Merhaba ben kendimi senin yerine koydum suan bende yurt disina gidecegim eşim 2 yıldır bekliyorum pes etme dili ogrenmek icin cabalamani isterim ana dilimiz gibi olmuycak. Farkindayiz ama bazen gecinmemiz icin zorluklarada katlanmamiz gerek. Esin konusunda gelince bir insani esi vezirde eder rezilde eder sakin pes etme kim ne derse desin ogrenmen gerekeni ogren yapmak istedigini yap

Prensannesi3 Bende onu bı guzel bozardim ortam içinde anlardi bı daha yapmaması gerektiğini anası babası madalya takaydi bari gelini ne güzel bozup attı diye hayret bişey ya.

Prensannesi3 küçük düşürmesi hiç hoş değil sende herkesin içinde bana sorucaksin tabi falan deseydin sonuçta size alınıyor ve kendisini uyar bu şekilde seni başkalarının yanında küçük düşürmesini ayıptır ne bu sen onun esisin