Merhaba kızlar 😊 ben daha önce Alex pro ile lazere gittim ama seanslarım bitmeden hamile kaldım ve bikini bölgesi ile koltuk altıma jilet kullandım haliyle çok çıktı. Bacaklarım da tek tük var koluma etki etmedi sarı tüydü çünkü. Şimdi doğumdan sonra lazere başlamayı düşünüyorum. Bir yerde kampanya var. Buz lazer kullanıyorlarmış UMEX marka. Hiç duymadım bilmiyorum da. Diğer lazeri de canımı çok yaktığı için gitmek istemiyorum. Buz lazer yaptırıp faydasını gören oldu mu acaba? Bana lazer yapan kuaförüm buz lazer uyutuyor kıl köklerini geri çıkartıyor demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar lütfen yardım ,🙏🏻

Redkids Hahajaah dün happy mom da ki yorumları okudum biraz burdan sonra pes ettim😅😅 ne Leman mış bee

aybikeasellina Alex pro IPL cihazdır.Umex markasının diode veya alexandrite cihazı yok .Buz lazer zaten alma soprano markasına aittir. Umex sadece IPL cihaz üretiyor . Kuaförünüzün dediği IPL cihazlar . Buz lazer piyasanın en iyi cihazlarından biri.O yüzden buz lazer adı altında IPL cihaz pazarlıyorlar .İnsanları bu şekilde kandırıp mağdur ediyorlar

aybikeasellina Umex buz lazer değil .IPL cihazdır bence hiç bulaşmayın .Ama belli ki bu konuda pek bilgi sahibi değilsin .Bence biraz araştırma yapmalısın .IPL nedir nasıl anlarım bunları arastirmalisin. Yoksa hep dolandırılırsın🌺

Peki birşey soracağım bende lazere başlayacağım ama acı eşiğim düşük olduğu için bir türlü başlayamadım genital hariç koltuk altı kol bacak gitmek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz

Ohno Eğer esmerseniz diode lazer en uygunu. Beyaz tenliyseniz alexandrite öneririm.cynosure ve candela iyi markalar .Ben alexandrite cihazın en iyisi olduğunu düşünüyorum

• Ohno bunu yanıtladı.

Defnee Ne esmer ne beyaz ortasıyım🤭🤪 alexandrite nişanlıyken gidiyordum ama acı eşiğim çok düşük olduğu için dayanamadım yarıda bıraktım bıraktığımdan beri batıklarla mücadele ediyorum

Ohno Acıtmayan lazer epilasyon yöntemi yok ki. Kıl kökünü hedef alıp yakıyor sonuçta canın yanması çok doğal .Bence sabredip devam edebilirsin 😃

Defnee ben bunun yüzünden normal doğum yapamadım ama verdiğin cesarete hayran kaldım gidicem😀😀

Defnee canım alexsandrate benim ilk gittiğim yerde çok iyiydi cidden ben anestezi kremi kullanıyordum en yüksek giriyorduk ve cidden dökülmelerim çok iyiydi ama hamile kalınca jiletle döndüm ve mahvettim çok pişmanım ama bacaklarım falan eskisi gibi değil tek tük. Ben yine alexe gitsem diyorum. Çünkü buz lazer acısız diyorlar ama belli bir zaman sonra geri çıkartıyomrmuş uyuşturuyormus bir nevi yani

aybikeasellina Buz lazer çok etkili bir lazer .Bence alexandrite ile yarışır o kadar iyi.Bu yüzden buz lazer adını kullanarak insanlara IPL cihazla işlem yapıyorlar .İşe yaramayan buz lazer değil bu IPL cihazlardır. Acısız kısmı da tamamen yalan. Tüm lazer epilasyon yöntemleri hatta foto epilasyon bile çok can yakıyor. Kıl kökünü patlatıyor çünkü 🌺

Redkids bende bakıyorum o mu diye 😂😂 lazerçi kız 😬

aybikeasellina tayin sebebiyle sürekli yer değiştirince üç farklı şehirde üç farklı cihaza girdim.Tecrübelerimi paylaşayım fikir olması açısından.. Alex ile başladım, zaten seyrek tüylere sahiptim. 4 seansta ciddi azaldı. İkinci gittiğim yerde “senin bitişe yaklaşmış diode kullanalım’ dediler. Ama ne acı çektim o diode’da . Seans ortasında bırakıp gidecek kadar. azalma olsa da ben ordan memnun kalmadım, yoksa diode herkesin dilinde. Benim gittiğim yerle ilgili olabilir🤷‍♀️ Şimdi 3. Yerdeyim . Bi gebelik geçirip düşük yaptım bu sırada jilet kullandım derken yeniden çoğaldı. umex buz lazere başladım Sıfır acı. O kadar acı çektikten sonra bunun işe yaramayacağını düşündüm ama resmen 2. Seansımda bitti. Lazer geçmişimin etkisi var tabiki . Ben şu an memnunum umex’ten. Hem korkusuzca gidiyorum hem de tertemiz duruyorum bi sonraki seansıma kadar. Diode’da kısaltmayı kendileri yapıyor ve dökülme olmuyordu. 3 gün sonra kısalttıkları uzuyordu. Biz köke hitap ediyoruz diyordu ne kadar gerçekliği varsa🤷‍♀️ İnşallah umex uyutmuyordur , zaman gösterecek

Defnee pazarlarken öyle söylüyorlar, kullanıcı yorumları, hijyen, özen vs. bakarak karar verdim açıkçası. Şu an gerçekten memnunum umexten. Siz bu sektörde misiniz? Uzun vadede yararsız olacağına emin misiniz?

Melek999 Pazarlarken ne diyeceklerdi ki .Kim yoğurdum ekşi der? Bu sektörde çalışmıyorum ama sektörü çok iyi biliyorum .Umex cihazı ışık sprektrumu 630nm-1200 nm aralığındadır.Kendi web sayfalarında yazmışlar zaten .Bu da cihazın foto epilasyon yani IPL olduğunu gösterir.Memnun olmanıza hiç şaşırmadım çünkü IPL cihazlar da seans süresi boyunca dökülme görülür .Önemli olan seanslar bittikten sonra tekrar çıkıp çıkmamasıdır.Bence siz IPL , diode , alexandrite nedir biraz araştırma yapın .Emin olun dediklerimi çok daha iyi anlayacaksınız .Umex ile uzun vadede fayda görebileceğinize inanmıyorum.Robotx ile aynı prensipte çalışan bir cihaz .Buraya da robotx ile ilgili bir yazı ekliyorum .Yazan herşey Umex cihazı için de geçerlidir .Umarım faydalı olmuştur 🌺
                        [upl-image-preview url=//i.imgur.com/tbdXLXW.jpeg]