Arkadaşlar merhaba :( eşim son zamanlarda tuhaf tuhaf fantezilerden bahsediyor . Bu beni rahatsız ediyor , midemi bulandırıyor. Bunu dile de getiriyorum ama pek umursamıyor gibi . Tutturmuş vibratör alalım diyor . Bu paylaşımı az önce Happy momsta yaptım silindi . Bunu sormamda ki amaç gerçekten BAna mı tuhaf geliyor sadece , yoksa normal bişey mi ? Ne yapmam gerekir , ne söylemem gerekir. Onu kırmak istemiyorum ama böyle bişeyi de istemiyorum

Bisorumolacak Ay Allah’ım daha neler görüp okuyacağız acaba.🙊 Özür dilerim amacım sizi kırmak değil ama sizin yerinizde olsam kendimi çok kötü hissederdim. Her ilişkinin dinamiği tabiki farklıdır. Eşlerin cinsellik konusunda rahatlıkla konuşup ona göre karşılıklı hareket etmeleri bana çok mantıklı geliyor çünkü bir evliliğin %50si cinselliğe dayalıdır. Yalnız benim için bunun da bir sınırı var. Kocamın bana böyle bir istekle gelmesi kendimi cinsel bir obje gibi hissettirirdi ve rahatsızlık duyardım tıpkı sizin gibi. Bence bu durumu eşinizle gayet açık bir dille konuşup bunun bir fantezi değil hakaret olduğunu ve sizin gururunuzu zedelediğini söyleyin (en azından bana göre öyle). Fantezinin de bir boyutu olmalı diye düşünüyorum, eşlerin bir birlerine bu şekilde isteklerde bulunmaları bana çok çirkin geliyor. Umarım bir an önce çözüme kavuşturursun.💖🙏🏻

leosmom aynı şeyleri düşünüyoruz . Bunu da söyledim bana akşam diyor ki gel siparş verelim 🤦🏼‍♀️😢😢😢

Bisorumolacak masaj aleti aldırın onunla ilişki esnasında klitorisi uyarırsınız rahat orgazm olursunuz. İlişkiye heyecan katmak istiyor eşiniz bence bunu da kabul eder.

Bisorumolacak o dediğinizin ne olduğunu bilmiyorum ama istemediğiniz hiç birşeyi yapmak zorunda değilsiniz özellikle de böyle konularda zorlamalar hiç hoş değil insanı değersiz hissettirir

Neden değersiz hissedicekmiş ki kendini onu anlamadım. Erkeklerin gerçekten ufku çok geniş muhtemelen prnolarda görüp istemiş ve o kadarda kötü bişey istediği söylenemez. Yani olsada olur olmasada eşinin bu isteği seni asla değersiz cinsel obje gibi hissettirmesin. Ha elinle uyarmışsın o titreşimli şeyle ne fark eder ki

Esmeray1 aynı cümleyi elim kurdu . Ben dedim ki sanki başka erkekle beraber olur gibi hissederim bu bNa kendini kötü hissettirir dedim. Benim amacım seni biriyle paylaşmak değil dedi , sadece renk katmak dedi ama yine de midemmkabul etmiyor

Esmeray1 orada da yazdığım gibi zorlayıcı bir tutumla mecburi yaptırılıyorsa tabiki değersiz hissettirir..Yoksa ilişki konusunda iki tarafta razıysa neden değersiz hissedecek zaten. Hanımefendi zaten bu konuda midesi bulandığını istemediğini ama eşinin ısrarcı olduğunu belirtmiş. Bana göre ters böyle şeyler beden benim bedenim gönlü olacak diye de istemediğim şeyleri yapıp kendime haksızlık edemem bu sebeple düşüncemi yazdım.

Ariel ya bu çok tehlikeli ve iğrenç bişey değil mi ? Mesela ben erkek olsam böyle bir şeyi karıma teklif etmem , yani yA ben sonra eşimi beğenmezsem , ya artık eşimle olmak istemezsem diğeri daha fazla zevk verdiği için öyle değil mi ? Çok saçma değil mi yA :(((

Bisorumolacak anladığım kadarıyla oraya koyulan birşey galiba bilmiyorum vipratör mü neydi.. Eğer kendinizi kötü hissediyorsanız istemiyorsanız asla yapmayın yani ben olsam istemediğim şeyi yapmazdım ve saygı duymak da zorunda.. Ama bi denesem mi falan diye bir düşünceniz varsa deneyin hoşunuza gitmeyen birşeyse 2. Kez olmaz zaten bu konuda da öncesinde konuşun tabi hoşuma gitmezse bu konuyu tamamen kapatacağız seversem devam diye

Bisorumolacak eşin çok güzel ifade etmiş kendini. Tabi bu konular göreceli ben başka düşünürüm sen başka.. tabi ki bu senin kararınla olacak bişey ama zorlada güzellik olmaz

Ariel tabikidr zorla yapılacak bir durum söz konusu değil. Dediğim gibi göreceli bir durum. Evet benimde eşim ters bişey istese bende istemem yani

Bisorumolacak Canım bence esin senin daha çok zevk almani istiyor ki öyle de oluyor ben bunu yaptığım icin değersiz ya da cinsel obje değilim. Baskasiyla da alakasi yok bunun net cizgi koyarsan ters iliski gibi bir istegi yoksa klitorisin iliski sirasinda vibratorle uyarilmasi zevkin doruklarina çıkman demek. Cinsellik halkımız icin bi tabu haline geldigi icin bu tür seyler sacma ve igrenc geliyor doğal tabiki ama bence düşünebilirsin bu konuyu gercekten senin icin söylüyorum keske benim esim de istese bi kere masaj aletiyle uyardik iliski sırasında cok farklı oluyor

Bisorumolacak kendi için düşünüyorsa migde bulandırıcı olabılır ama senin için diyorsa bence guzel birsey ama onunla senin istemediğin bişey yapcaksa kötü bunu önce bı nedenini sorarak konuşun ve istemiyosanda sem bana yetiyorsun gibi gazagetırerek red etmeyı dene