Peridehatunu Uyuyankoala altinlarida var😂😂😂 bunu görünce eşime bana şöyle sıra sıra altin takmadin dedim niye sen inekmisin dedi😂😂😂🤣🤣🤣🤣ay bu kiz cok manyakti ama yaaa izlemesi keyifliydi vallahi🤣🤣🤣
Uyuyankoala Ask_hosmus ahahhahahahahaha ben niye buna bu kadar güldüm ahhahahaha allah affetsin gördüğüm en saçma şey
honeyland incilikaftan bende şimdi seni gördüm hahah😂😂 incili kaftan yamalı fistan dan yola çıkarak koymuştum oysaki😂 neyse senin profilin foton var benim yok kardeş kardeş takılalım 😂😂😂😂😂😂
Uyuyankoala Peridehatunu Kız Hahahah altınlar yakıyoo🔥🔥 Allah’ım nasip et 😁 inek mi 🤭🤣 diyeydin sende o zaman evlenince taktın sende öküzsün gdjdjdjdhd
typeonegative Ask_hosmus kız bu ne 😂😂😂 çok güldüm ama alasım da gelmedi değil e bu neyden yapıyormuş şimdi çikolata mı 😂
Heysexylady Hopymom Güzelce vücut çorabını giyin kırmızı bir ruj sür. Güzel bir müzik açın dans edin ön sevismenizi uzun tutun😏
Hopymom Heysexylady Müzik açıp dans ederken o dansı yarıda keser atlar üstüme 😂😂 Bide ne müzik açayım 😂