Aspirin bittercikolata gözlerne nasıl bakayım yaa birde onu anlat basıma eğmem gerekio gözlermi nasıl oma cevircem zaten 2 kerw yaptım 7 yıldada ondada beceremiosn dedi ilknde bir daha asla yapmam dedim kusura bakma senden çnce keske baskasında deneyip öğrenseydim dedim 🤣 2.sindede hırdan gaza gelip yaptıydım uyurken uyandırıdm oral yaptım adama 🤣 cok beceremedm yine pnu hissedince bıraktm
Alev12 bitterdelisi24 kuzum çocuk büyüdükçe ergenliğe giriyor sanki şimdi uyudu bende kuaföre gittim bugün işimi halledip geliyoreeeee😁😁😁😁
Alev12 bitterdelisi24 kuzu valla olmasın isterdim ama oldu adettim bide o gün kuaföre gittim düşün sansürsüz yokmu bayagidir haberim yok
Heysexylady Esmerkiz39 yani ben örnek verdim 😅 30 dk olmaz 10 dk olur bu kişilere kalmış bir şey ayrıca karşılıklı 69 yaparsanız 1 saat bile olur bu durum 😏
Elisam2022 Dislerini fazla degdirmemek. Bol tukuruklu, yalarken elinle toptoplari oynamak, perisi kavramak asagi yukari yapmak. Arada ucunu dondurma yalar gibi yalayip arada deep throat yapmak
BlackMambaa_ Elisam2022 Sarayım sarayım, kollarımla sarayım Sen iste yeter ki senin kulun kölen olayım Ah yaktın sen beni Ah yıktın sen beni Shshshs yeter bence 😂😂😂😂