limonata1 Benim Brokoli çorbası 🥦 Karnabahar yemeği Makarna Yoğurt/turşu Bugün böyle sade takılayım dedim her gün ne yapsam diye düşünüyorum😏 Sizin menüleri alalım😋
bitterdelisi24 limonata1 sebze çılgınlığı :)))) Mercımek corbası :) Tavuk pattes Makarna.. Birde ev yapımı limonata yaptım :))
bitterdelisi24 limonata1 ısmındede anlaşıldı gibi :)) valla iki surahı çıktı baya iyi oluyo.. bakkalda olmus 8 tl kucuck şişe : )
Anilla limonata1 Normal menülerim hep et tavuk ağırlıklı ama malesef ki şef istifa bugün bunlar var 😂😂😂
limonata1 1dost ah battık battıkkkk🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ve eşim reklamcı tablo yapıyor malzeme hep dolar hesabı şu an Trendyol da satışı durdurduk hiçbir şey kazanmıyoruz çünkü🤦🏻♀️
leosmom limonata1 Bugünün bir menüsü yok en güzeli ve kolayı benim ki sanırım.🤪 Ellerinize sağlık, size afiyet olsun.🤍
TombulHatun limonata1 çalışmaktan yemek yapamadm daha sağolsn kayınvalidem çorbamı yaptı eşim gelmesine yakın fırına köfte patates atarm salata ev yapımı vişne suyu 😂
TombulHatun limonata1 olduğu kadar valla her gün mükellef sorfa kuramıyoruz 🙂 herkese afiyet şifa olsn inşallah