• Sağlık
  • Bir bakar mısınız? Fibrokistik

Kızlar hepinize selam. Yaklaşık bir haftadır sol göğsümde dokununca bir acı hissediyorum ve sanki süt bezim sismiş gibi hareketsiz bir beze var sağ göğsümdeki şiş değil ve acı yok kontrol ettim ama sol göğsümdeki sismiş ve ciddi bir acı hissediyorum. Araştırınca fibrokistik olabileceğini gördüm, doktora gideceğim tabiki ama yine de başına gelen var mı diye fikir almak için merak ettim. Bu durumu yaşayan var mı? (Not:hamile değilim)

leosmom bnimde basima gelmisti hastaneye gitmistim hap felan vermisti iltihaplanma demisti ic camasirindan oluyormus sonra haplari kullaninca idrarimda degisiklik farkkettim gidiyordu yaklasik 3 ay kullandim ve iyilesti

Redkids Evet gideceğim en yakın zamanda, yine de yaşayan varsa diye merak ettim. Size de çok geçmiş olsun. Çok teşekkür ederim.❤️

Glr09 Bakalım, inşAllah önemli bir şey değildir.🙏🏻

leosmom Bende bir anda tam 2.5cmlik kist oluştu. 2 kez gebelik yaşadım, ikisi de sonlandırıldı. Hormonların bir anda yükselip düşmesi nedeniyle olmuş. Ama basit kist kadınların %80′inde oluyor dedi doktorum. Muhtemelen sizin de öyledir.