[upl-image-preview url=//i.imgur.com/XUyastf.jpeg]
Selam kızlar bir anlık hisle test yaptım ve 5 dk içinde (gerçekte daha belli) bu şekilde incecik bir çizgi çıktı. Bat’a 7 gün var ve ilk idrar değil. %99.8 kesin sonuç diyor ama yine de merak ettim. Çizgiyi gördünüz mü? Bu şekilde gebeliğini öğrenen var mı?

leosmom Evet ben de bu şekilde öğrenmiştim. Çok erken öğrenince böyle olabiliyor. Hafta sonunu atlatın bence. Pazartesi kan testi verirsiniz. O zaman netleşir. ☺️

Marbled Yaa ciddi misiniz çok sevindim.💖 Daha önce bir düşük ve bir kimyasalım var çok heveslenmeyeyim dedim ama bir merak sardı içimi.🤭

leosmom çok silik bir çizgi bende görüyorm bir kaç gün bekleyip kan verin en iyisi. Allah gönlünüze göre versin

leosmom O kadar iyi anlıyorum ki o heyecanı. Benim de 2 kaybım var dış gebelikten dolayı. İnşallah bundan sonra güzel haberler alırız. 🌺

Glr09 Ya olabilir sanırım.🤭 Bakalım regl bekleyip kan vereceğim.💖

Marbled Amin inşAllah, Rabbim bize de dileyen herkese de nasip etsin.🙏🏻❤️

leosmom ben canım iki kızımda da testlerin bu şekildeydi çok silikti bekle bşr kaç gün kan ver bence var ama hayırlısı olsun inş