Merhaba kızlar bir önceki konumda orgazmla ilgili konum vardı . Bir kaç bayan olamadığını yazmış bende buraya bir kaç kolaylaştırıcı tüyo yazmak istedim. Umarım işine yarayanlar olur. Çünkü bende önceden orgazm olmuyordum.
Öncelikle G noktamı keşfettim: bunu herkes biliyordur malum G noktası. G noktasını keşfetmek için beynin tamamen uyarılmış olması gerekiyor. Öncesinde gerekirse müstehcen hikayeler okuyabilirsiniz. Bunları yazarken utanıyorum ama her kadının bunu yaşamasını çok isterim çünkü ilişkiden hiçbir şey anlamamak benim hayatımın şokuydu. Herneyse. Eşiniz olmadığı zaman beyin de yeteri kadar uyarılmış ve hazır olduğu zaman G noktanızı rahatlıkla bulabilirsiniz , öncesinde klitoral uyarma yaparsanız daha rahat bulursunuz. Sadece uyarın ama klitoral orgazm olmayın.
G noktayı bulduktan sonra iş kolaylaşıyor ama hemen eşimle de orgazm olucam olmuyor.
Ben hafif çişe sıkışık ilişkiye girdikten sonra orgazm olmaya başladım. İnternette de araştırdım doğruluk payı varmış. Hafif çişe sıkışık olmayı mutlaka öneriyorum. Zaten orgazm olmaya ve hangi pozisyonda orgazm olduğunuzu öğrendikten sonra çişe sıkışık olnaya gerek kalmıyor. Usulü öğrenmiş oluyor zaten vücut.
Derseniz ki nasıl ayarlıcaz çiş işini, ilişki dediğin şey bir anlık oluyor. Evet haklısınız ama bu süreçte en azından orgazm düzenli hale gelene kadar planlı seks yapın.
Bunun çok ciddi yararı olduğunu düşünüyorum. Heyecanı kaçıyor diye düşünmeyin asla kaçmıyor. Mesela gün içinde eşinize özlediğinizi söyleyin. Eşinize söylemeye bile gerek yok. İsteğinizin yoğun olduğu bir gün kendi kafanızda geceye kitlenin. Eşiniz gelmeden kendinizin tahrik olacağı (özellikle kendinizin tahrik oacağı, kendinizi çok beğendiğiniz kıyafet giyin, bir kot bir top bile olabilir bu) öncesinde tabiki vücut temizliği olsun.
İnanın bana anlık gelişen seks sırasında oram pis mi buram kokuyor mu düşünceleri kadınları kesinlikle andan koparıyor. Tamtakır hazır olduğunuz zaman kafa dağılmıyor sekse odaklanıyorsunuz.
Bir de en önemli önerim de ilkel beyinle sevişin. Anda kalın ve sadece sevişmeye odaklanın.
Umarım eşiniz de sizin zevk almanıza önem veriyordur. Orgazm olmayı keşfetme aşamasında yönlendirmeleriniz çok önemli. Anlayışlı eş yönlendirmelere ayak uyduruyor. Sonrasında rutine biniyor zaten.
Erken boşalma mevzusuna gelince benim eşim de ciddi erken boşalıyor ama bencil değil. İlk seferi onun için yapıyoruz. İkinci seferi de ben orgazm olana kadar benim için yapıyoruz. Umarım herkes bu zevki yaşar.