11 aylık bebeğinizi günde kaç kere uyutuyorsunuz? Ben bi kere uyutuyorum sonra diretiyorum uyutmamak için ikinciyi uyursa gece 12 1 lerde uyuyor ve evdekiler çocuğa eziyet ediyorsun diyorlar doğru olan ne ? Gece 12 1 de uyumasını doğru bulmuyorum ben 🤷🏻‍♀️

Nimess 10ay21 günlük. günde 2 kez uyuyor. İlk uyku 10:30-11:30, 2.uyku 15-16ya da 16:30. Gündüz uykusu 2buçuk-3saat yeterli geliyor.

2020Dnz benimki sabah 9 da kalkar öğlen 12de tekrar uyur bazen 2ye kadar bazen 3 kadar sonra 6 gibi esnemeye başlıyor ev ahalisi uyut diyor bu sefer uyutuncada akşam 12 1 kadar oturuyor bizimle bi bebek o saatte uyur mu yaa bende uyutmuyorum diretiyorum 9 9.30 gibi yatırıyorum. Bugun sinirimi bozdular bu çocuğun vebalini kim çekecek diyor kayınpederim dalgayla bende ben çekerim no sıkıntı dedim 🤦🏻‍♀️ Bozulduğumu anladı annesi sensin daha iyi bilirsin falan demeye başladı onlarada soruyorum doğru mu diye bi cevap veremiyorlar bu sefer. Ay çok doldum valla

Nimess uykusu u bölebilirsin biraz zor dayanır uzun süre. 1 saat sabah uyudu mu uyandırıp 15:00 -16:00 gibi bida yatabilir. 17:00 da uyandığı sürece sorun olmaz gece uyur. Hem de yorulmamış olur

2020Dnz hiç uyandırmaya alışık değilim ben de o da kendi kendine uyanıyor ne güzel oynarak , bi de böyle denerim bakalım 🤷🏻‍♀️ Gece kaçta uyuyor seninki. Bu arada 10 ay 20 günlük oğlumda 😂😂

Nimess 10 ay 8 günlük sabah 7.30 da uyanir emer 1 saat sonra kahvaltisini eder tekrar oynar emer derken 10 da ilk uykusuna yatar 12 gibi uyanir yine yemek meyve meme derken cani isterse 2. Uykusuna 3-4 gibi yatar istemezse memede sekerleme yapar doyunca uyanir tekrar oyun yemek meyve derken 7 buçukta gecelik giyilir yarim saat onunla babasiyla oynar 8 de odaya gireriz ışığı kapatiriz 8 buçukta tam gece uykusuna gecer. Dis dönemleri haric gece 2 defa emmek icin kalkar bazen 3 de olur deliksiz uyuduğunu hic görmedim 🤣 boyle geciyor bi günümüz 🤣

Pcoslu1anne erken uyuyup erken uyananlardan 😂 memede şekerleme nasıl oluyor bizimki memede uyuyor sonrw yatağa koyunca uyanıyor tekrar 🤦🏻‍♀️

Nimess kızım 17 aylık. Geçen aya kadar gündüz 2 kere uyuyordu. Sonra kendi kendine tek uykuya düşürdü. Sabah saat kacta kalkiyor. Biz 8 de ayaktayiz. 16 aylıkken olan düzenini anlatayim sana. 8 de kalktik mesela. Saat 11:30 -12 arasi uyurdu (1- 1,5 saat uyuyordu). Ikinci uykusunu ise saat 3-4 gibi uyuyordu (yine 1-1,5 saat uyuyordu) .sonra hastalandi tüm uyku düzenimiz bozudu. Şuan oglumla ben yine 8 de kalkiyoruz ama kızim 9 da kalkiyor. Öglen 1 de yatiyor ,saat 4,5- 5 gibi kalkiyor 😂 tek uyku ama uzun uyuyor.

Nimess Iste sekerleme o oluyo🤣 Benimki de memeyi birakir birakmaz uyaniyo🤣 Valla 6 da basliyo sallanmaya 8 e kadar zor tutuyorum babasi geliyo onu gorunce bi enerji doluyo dogru dürüst yemesi de yok hazirlarim 2 kasik alip agzini kitler

Sedaa sabah 9 9.30 gibi kalkıyor sonra 12 gibi uyuyor bazen 2 bazen 3 e kadar yani uzun uyuyor bana göre sonra 6 gibi esnemelere başlıyor emdiriyorum emerken gözlerini kapatıyor emmeyi bırakınca yatağa koyuyorum uyanıyor ama evdekiler salla ve uyut diyor öyle yapıncada gece 12 1 e kadar uyumuyor bende erken uyusun diye uyutmuyorum bu arada gece 12 de uyusada sabah 9da kalkıyor akşam 9da uyusada 9 da kalkıyor 😂 ayy valla öğlenki uzun uykusunu böleyim diyorum bakalım nasıl olacak

Pcoslu1anne yemek konusunda iyi allaha şükür bende eline elma falan verip oyalıyorum gezdiriyorum evin içinde oyunlar falan. O zaman şekerleme yapıyormuş bizimkide iyi bi şey demekki 😂😂

Pamukseker yaa öyle deme günler kısa 😂😂 gece geç uyuması doğru mu sence ben yanlış olarak düşündüğüm için diretiyorum bebek dediğin en geç 10da uyur bence 🙈🙈

Nimess bence de öglen uykusunu böl. Hatta sabah 8 yada 8,30 da kaldir. Öglen 11 de uyut. 1-1,5 saat uyuduktan sonra uyandır. Ikinci uykusunu da 3 gibi uyut, 5 te kaldir. Tabi bu düzene hemen alışamaz ama alışana kadar sabret.

Sabah çok geç kalkıyor sizinki haliyle de geç yatıyor öğlen uykusuna. Ve uyuduğu uyku süresi de fazla olduğu için akşam üstüne tekrar uykusu gelmiyor kısır döngü yani. Bir sabah erken kaldırın gerisi kendiliğinden gelir muhtemelen.

Sedaa ben uyanamamki onu kaldırayım😅😂 öğlen uykusunu bölsem yetmez mi ya uyanma saatini bozmak istemiyorum valla 🙈

Pandora sabah kaldır demeyin lütfen ben uykuyu seven bi insanım 🙈😅

Nimess valla canım ne bilim. Bi dene bakalım nasıl olacak 😂😂 bende özledim 9.30- 10 a kadar uyumayi ama nerdeeeee 😂 8 de alarm kurmuş gibi gözlerim açılıyor 😂