Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥
Hopymom allahina gücüne zoruna gitmesin yapardım ama evliyim hem büyük zina hem eşime büyük ihanet kendime yapılmasını istemediğim biseyi karşı tarafa yapamam kendime yakistiramam
onur kırıcı iğrenç bi davranış bazen aklıma geliyor
Hic bi fantezimiz yok dümdüz gidiyor monoton bi ilişkimiz var
Evlenince gitti eş
Hopymom
1- Asla Asla Asla yapmam kocamı çok seviyorum ihanet edemem
2-Sanırım telefonda cinsel içerikli konuşmak
3- Evlendikten sonra gitti
1.Garantisi varsa kesin yapardım 🤪🤪. 2.Sert olsunda nasıl olursa olsun 3.Evlenmeden önce çok az kalmıştı gitmesine ama son anda bıraktık 🤪🤪🤪
Maksat_mhbbet Ormanda yapmak çok zor değil Arabayı çek en tenha bi yere atla kocanın üstüne 🤪🤪🤪
Hopymom geldim pek yanitlamam aslında ama neyse yanıtlayalım 🙃
*Asla yapmam eşimle gayet yetiyoruz birbirimize
- hepsinin yeri ayrı🤭
*Evlendikten sonra
- Yapmam çok ters geliyor bana başkasına bakmak bile
- Herşeye açığım hiç sınırım yok 🤣 / ters ilişki hariç
- Evlendikten sonra
Hopymom 😄😄 Sorular çok iyi. Ama şu sansürsüz kişiyi kaçırmışım o ne ki 😄
- Kesinlikle yapmam eşim bilmese de ben bildiğim için aklıma gelir. Çok keskin noktam sadakat ve dürüstlük.
- Açık alanda yapmak istiyorum da cesaret edemedim 😄 Balkon olur, orman olur, kumsal olur 😄
- Önce gitti ama yine eşimle 😄 Hala muallaktayım kanama olmamıştı o zaman gitmiş miydi gitmemiş miydi diye 😄😄
- Düzenlendi
Hopymom 1. Hayır asla yapmam sadakat önemli😂
- Yatağa bağlanma,sert severimmmm
- Önce gitti ama eşimleeydi😂 çok bi kanama olmadı ama nokta kadardii kızlık zarıyla ilgili herhalde
Hopymom
1 asla yapmam bilsin veya bilmesin ömür boyu pişmanlık yaşamaktansa bu kaçamağı eşimle farklı yerde yapardım evli olsaydım 😂😂😂
2 işyerim
3 önce veya sonra bekaretin gitmesi önemli değil o kişiyle evlenmek önemli cevabı ise evlendikten sonra idi.
Hopymom 1 hayır yapmam çünkü o bilmesede ben bilirim içim rahat etmez
2 öyle fatazim yox ama olsada hayır demem
3 evlendikden sonra hayatımda tek kişi oldu oda eşim 😊
Hopymom Aklımdan bile geçmez başka biriyle seks yapmak
Sert seviyorum bende aynı sizin dediğiniz gibi elim kelepçeli kalçamda kırbaç falan 🙈🔥
Evlendikten sonra gitti😂
[silindi] sen erkeksin kesinn 😳😳
Angellove2010 bana da öyle geldi
Hopymom 1-ASLA AMA ASLA 🙄
2-Araba misali 😂
3-Sonra tabiki 💕
- Düzenlendi
Hopymom
1 yapmam tabiki eşim ve ben birbirimizin ilkiyiz başkasını miğdem almaz zaten eşim olduğu sürece sexi severim işin içinde o yoksa sex e karşı pek bir ilgimde yok
2 kucak pozisyonunu ve Hard yapmayı severim bide böyle gizli saklı hiç olmuycak yerlerde yapmak yasaklı şeyler ilgimi çeker genellikle
3 benim evlendikten sonra gitti eğer adam eşini bakire istiyorsa kendide bakire olmalı fikrim bu yönde kendi bakire değilse karşısındakinden öyle bişey beklemesin.
Hopymom 1-sadakate çok önem veriyorum. Asla yapmam 2- sert olan her fantazi😅 3-evlilik öncesi gitti şu an kendisiyle nişanlıyım ♥️
Hopymom
1- Yok ya yapmazdım🙈
2- Benim de fantazim şu asla gerçekleşmeyecek olan 😂 ( Uki orta sokak ortasında kocamla cirilciplak sevismek ve insanların bizi izlemesi)
3- Evlenmeden önce ( 4.5 yıllık evliyim ama sevgiliyken 7 sene boyunca seviştik) 🤭🤭🤭
Perikizii gittik yapmaya ben korktum 🙈🙈🙈🤣🤣🤣 ağaçlarda filn kamera varsa diye🤣🤣🤣
- Düzenlendi
[silindi] @NaimeYilmaz bu kadarı da fazla değilmi acaba bu bayanmı artık bilmiyorum etiketledim yoruma bakar mısınız
Hopymom 1)sadakatsiz bir insan değilim nefret ettiğim şeyler aradında Allah yapmam dediklerimizle sınamadın😊2)Oral ve Anal ilişki hariç herşey olabilir 3)Eşimle oldu ilk
Hopymom 1- tabiki de yaparım
2- erken boşalma sorunumuz var çoook uzun uzun şey yapılmam fena olmaz
3- yok ya düğün gecesi gitti yorgun yorgun
Angellove2010 ne yazmış ki görmedim
Hopymom 1- çok kararsız kaldım yani hem evet hem hayır 😅
2- sert seviyorum 🙈
3- nisanliyken gitti ama ozamanlarin tadı valla şuan yok🙊😅
Hopymom
1-) yapardım ne yalan söyleyim 🤭
2-)grup ama asla yapmam cesaret edemem çünkü geri kalan tüm fantezileri yaşadım 😄
3-) ilk önce eşime 😇😂
Ellidokuzluu evlenmeden önce
Angellove2010 ne yazmış
Hopymom 1. Yapamam. Aldatmayıda aldatılmayıda kabullenemem.
- Erkeğimi domaltıp parmağımı emdirip onun içine sokmak o sırada onunda beni parmaklaması. ( evlenmeden önce herşeyi yaptım doydum artık.)
- Evlenmeden önce. Canım kimi isterse😛
yoyohatun ne dedi ki o kişi silmiş yorumu
buralardayenibusely tabikide yaparsın😉
- Düzenlendi
Hopymom @yoyohatun buraya yazamam beni de askıya alırlar şöyle diyebilirim sadece kısaca baya eşimin önünde başka erkeklerle beraber olmak istiyorum yazmış ama baya da açıklamalı küfürlü yazmış 🤦🤦 bu kadarında pes yani cinsellik postu varsa burda bu kadarda insan ahlaksız olamaz yani yorumu silinmemiş o kişiyi kökten silmişler sanırım
Brvnonk tabiki de yaparım