• Cinsellik
  • Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥

Hopymom 1-ASLA AMA ASLA 🙄
2-Araba misali 😂
3-Sonra tabiki 💕

Hopymom 1yapmazdim aldatmadir gizlide olsa.
2 hic dusunmedim
3 evlendikten sonra oldu

Hopymom
1 yapmam tabiki eşim ve ben birbirimizin ilkiyiz başkasını miğdem almaz zaten eşim olduğu sürece sexi severim işin içinde o yoksa sex e karşı pek bir ilgimde yok
2 kucak pozisyonunu ve Hard yapmayı severim bide böyle gizli saklı hiç olmuycak yerlerde yapmak yasaklı şeyler ilgimi çeker genellikle
3 benim evlendikten sonra gitti eğer adam eşini bakire istiyorsa kendide bakire olmalı fikrim bu yönde kendi bakire değilse karşısındakinden öyle bişey beklemesin.

Hopymom 1-sadakate çok önem veriyorum. Asla yapmam 2- sert olan her fantazi😅 3-evlilik öncesi gitti şu an kendisiyle nişanlıyım ♥️

Hopymom
1- Yok ya yapmazdım🙈
2- Benim de fantazim şu asla gerçekleşmeyecek olan 😂 ( Uki orta sokak ortasında kocamla cirilciplak sevismek ve insanların bizi izlemesi)
3- Evlenmeden önce ( 4.5 yıllık evliyim ama sevgiliyken 7 sene boyunca seviştik) 🤭🤭🤭

Perikizii gittik yapmaya ben korktum 🙈🙈🙈🤣🤣🤣 ağaçlarda filn kamera varsa diye🤣🤣🤣

Hopymom 1)sadakatsiz bir insan değilim nefret ettiğim şeyler aradında Allah yapmam dediklerimizle sınamadın😊2)Oral ve Anal ilişki hariç herşey olabilir 3)Eşimle oldu ilk

Hopymom
Eşimden başkasına asla dokunmam dokunamam
Eşimle olan hertürlü fanteziy açığım🤭🤩
Evlendikten sonra belaretim bozuldu oda canım eşimle😍🧡

Hopymom 1- tabiki de yaparım
2- erken boşalma sorunumuz var çoook uzun uzun şey yapılmam fena olmaz
3- yok ya düğün gecesi gitti yorgun yorgun

Hopymom 1- çok kararsız kaldım yani hem evet hem hayır 😅
    2- sert seviyorum 🙈
    3- nisanliyken gitti ama ozamanlarin tadı valla şuan yok🙊😅

Hopymom
    1-) yapardım ne yalan söyleyim 🤭
    2-)grup ama asla yapmam cesaret edemem çünkü geri kalan tüm fantezileri yaşadım 😄
    3-) ilk önce eşime 😇😂

Hopymom 1. Yapamam. Aldatmayıda aldatılmayıda kabullenemem.

1. Erkeğimi domaltıp parmağımı emdirip onun içine sokmak o sırada onunda beni parmaklaması. ( evlenmeden önce herşeyi yaptım doydum artık.)
      2. Evlenmeden önce. Canım kimi isterse😛

Hopymom @yoyohatun buraya yazamam beni de askıya alırlar şöyle diyebilirim sadece kısaca baya eşimin önünde başka erkeklerle beraber olmak istiyorum yazmış ama baya da açıklamalı küfürlü yazmış 🤦🤦 bu kadarında pes yani cinsellik postu varsa burda bu kadarda insan ahlaksız olamaz yani yorumu silinmemiş o kişiyi kökten silmişler sanırım