Kızlar,
Corona virüs testim pozitif çıktı, yalnız yaşıyorum ve çok korkuyorum. 14 gün küçük bir evde, koku ve tat kaybı var. Sizden ricam başına gelmiş kişilerin bunu belirterek yorum yazması. Ne yiyip içeyim et suyu nasıl yapılır hangi et alınmalı vs Allah rızası için destek

Yenigelin ilik kemiği al tencere de 2 3 saat kaynat bol bol zencefil artı bal iç bol bol mandalina portakal meyve şeyler ye temzilğine dikkat et bol bol dinlen bide çok su iç

Yenigelin Bol vitaminli gıdalar tüket C vitamini ağırlıklı olsun et suyu çorba kırmızı renkli gıdalar mesela nar şalgam suyu bunları tüket bol su iç psikolojikmen grip olduğunu ve atlatacağını düşün olumsuz düşünme

Yenigelin geçmiş olsun korkmayın sakın kalmaya calis tatlım psikoloji en önemlisi iyilescem diye şartla kendini tat alma bı zaman sonra düzelir sirkeli su sarımsaklı yoğurt turşu suyuyla bir hergun yemiştim fotoğraf vardı hatta bulamadım bunlar iyi geliyor diye duydum c vitamini al ilikli kemik kaynatıp kullansan daha iyi olur

Yenigelin ah dert ortağım bende korona oldum 4. Günüm tat koku yok bol bol ılık su iç limon mandalina ayva portakal tüket tavuk haşla tavuk suyu iç tavuğu ye somak ekşisi tüket dinlenmeye çalış ben 2 gündür kendimi toparladım şuan

Yenigelin nar tüket hatta bol bol kaldın odayı havalandır ama çok havasız kalmasın c vitamini olan ne varsa bol bol tüketmeye çalış muz falan ye kivi

Yenigelin öncelikle geçmiş olsun canım ben ve eşim 1 yıl önce olmuştuk çok çok ağır atlattık ölümden döndük diyebilirim bol bol su c vitamini ve en önemlisi de turşu suyu tüket bilmiyorum sizin oralarda varmı summak suyu kaynat iç o zamanlar bir ilaç verilmişti bana herkes kullanma dedi eşim kullandı ben kullanmadım eşim hastanede yattı 4 gün oksijen verildi unutamam o günleri asla birde evde 3 tane de çocuk düşün artık ailen falan yokmu orda bari yiycek yemek vs ihtiyaçlarını karşılasın

Amin çok teşekkür ederim 🙏

Herkes çok dikkat etsin maskesine mesafesine bitmemeis hala sürüyor bitti gibi ama değil

Yenigelin hicbisey yapmadım zaten canımdan bezmisim geçmesini öylece bekledim hala koku alamiyorum

Yenigelin bol bol et suyu için mandalina portakal yiyin bol su için nane limon bal karışımı yapın kaynatın ılık için tecrübelerim bunlar şükür atlattık ailecek

C vitamini meyveyi bol bol ye. Limon 🍋 çok yedim ben eve de buhar ver buhar makinen yoksa evini havalandir