Deleted10 dügün bittikten sonra sadıçlar, eşimin arkadaşları ve eşleriyle bi cafeye gittik,birseyler yeyip icmek icin. Tam masaya oturdum ,eşimde yanıma otururken bana döndü ve dedi ki, “bu ne dedi, gelinligimin ucunu göstererek. Dügünde söylecektim ama söyleyemedim bi türlü dedi.” Tarlatanın teli çıkmış, arkamda kuyruk gibi sallaniyor 😂😂 ve dügünde kimse de demedi,tarlatanin teli çıkmiş diye. 😂eşim garsondan bıçak istedi, garson ters ters bakti, bu arada gece saat 12 felan. Neyse işte garson bıçağı verdi ama gitmiyor, eşimi izliyor. Eşim önüme eğildi teli kesti, al gardaş diyerek hem teli hem bıcagı garsona geri verdi. Garson gülme krizine girdi 😂😂 saat 2 ye kadar oturduk öyle arkadaslarla. Eve geldik, üzerimizi degiştirip, duş alip yattik. Çünkü adet olmuştum. Ve evlendikten 4 gün sonra iliskiye girdik.😂😂 bu komik olan anımızdı. Birde cok sinir bozan animiz var. Dügünden 1 hafta sonra eşimin abisi arayip ,eşimden altinlari istemişti. Yeni ev alacaklarmiş 😑 ama eşim onlar sedanın altinlari, o isterse verir, istemezse vermez, ona sor deyip telefonu yüzüne kapatti. Ama tabiki beni de arayip istemedi, vermeyecegimi biliyor cünkü. 4 sene olacak evleneli. Hala para ister o abisi. Bizde vermeyiz tabi.