Birakrepkadini Ruzgarinannesi evde gizli saklı bu tür fantaziler olamıyor malesef ama sende farklı birsey yap ilk adımı sen at ortamı şenlendir sonra kendi ister bence tadını alınca 😅
Ruzgarinannesi Birakrepkadini adam ölü gibi diyom kız yer değiştirsem yer yok 😂 otel desem adam para harcanacak diye kalpten gider malum zam geldi 😂😂 e nerde yapsak ta eminim hep aynu olucak bı de yapınca trip atar gibi gözümün içine bakıyor zaten bı ara kalk git MK dedim sanki zorla alıyorum üstüme atıyorum seni dedim 😂 ilişkide konuşmak günah diyo 😂😂😂 valla adam manyak ya kendi kendine zevk alıyor filan bende orda odunla ilişkiye girsem daha fazla zevk alırım valla 😂😂
Birakrepkadini Ruzgarinannesi ay valla güldürdün beni 😅😅 ne diyim kuzum bilemedim sen en iyisi gizliden kacaktan buna azdırıcı şeyler yedir içir yoksa çekilmez böyle 🤣
Bysd Babybaby sevgiliyken arabayı ormana çekmişti orda polislere yakalanmıştık çok utanmıştım birde minyon olduğundan polis beni çok küçük zannetmişti kimliğimi falan istemişti 😞 o son oldu hala aklıma geldikçe içim ürperiyor 😂
Ecivicivokke Ay biz de sevgiliyken mağaza kabinin de bir kac kere yapmıştık o an ki azginlikla insan normal dusunemiyor bazen 😳😱
Polyannacilik Ecivicivokke Sakamisiniz siz ya 😂 gözlerim kanadı okurken millet varya neler demiştir aman allahm ben yerin dibine girerdim helal olsun nediyim 😂👊
Yesiltosbik Babybaby nişanlıyken arabada, ormanda, açık alanda yapmıştık yakalanma korkusu olunca çok heyecanlı ve zevkli oluyor😄 şimdi çocuk var yapamıyoruz öyle çilgınlıklar anca çocuk uyuyunca evimizde
Esmerkiz39 Babybaby Nışanlıyken eşim acayip istekliydi. Nerde kuytu köşe vardı oraya çekerdi arabayı. Bir gün denize sıfır bir yere çekti sohbet ederken seviştik yani öyle ilişki vs olmadı evlendikten sonra o iş. Buda güya fantazi işte 😂😂😂😂