Bysd Babybaby sevgiliyken arabayı ormana çekmişti orda polislere yakalanmıştık çok utanmıştım birde minyon olduğundan polis beni çok küçük zannetmişti kimliğimi falan istemişti 😞 o son oldu hala aklıma geldikçe içim ürperiyor 😂
Ecivicivokke Ay biz de sevgiliyken mağaza kabinin de bir kac kere yapmıştık o an ki azginlikla insan normal dusunemiyor bazen 😳😱
Polyannacilik Ecivicivokke Sakamisiniz siz ya 😂 gözlerim kanadı okurken millet varya neler demiştir aman allahm ben yerin dibine girerdim helal olsun nediyim 😂👊
Yesiltosbik Babybaby nişanlıyken arabada, ormanda, açık alanda yapmıştık yakalanma korkusu olunca çok heyecanlı ve zevkli oluyor😄 şimdi çocuk var yapamıyoruz öyle çilgınlıklar anca çocuk uyuyunca evimizde
Esmerkiz39 Babybaby Nışanlıyken eşim acayip istekliydi. Nerde kuytu köşe vardı oraya çekerdi arabayı. Bir gün denize sıfır bir yere çekti sohbet ederken seviştik yani öyle ilişki vs olmadı evlendikten sonra o iş. Buda güya fantazi işte 😂😂😂😂
papatya_ Babybaby eşimle nişanlıyken doğum gününü kutlamak için annem ve yengemlerle pasta yapip götürmüştüm onlar diğer otururken biz yan odada birlikte olmuştuk 🙈
Uykulupingue Marbled sonunda bizim gibi birini gördüm bizde bekleriz kayınvalidem de kalınca ama herkes erkekler beklemez falan yazıyor bende kovandan şüphe ettim artık 🤦🏻♀️
Marbled Uykulupingue Hiç alakası yok. Evdeyken peşimi bırakmaz ama orada istemediğim için saygı gösteriyor çünkü ben orada duş alamam. Kayınvalidem bu konularda pek utanmaz sorar. Diğer eltime yaptıklarından dolayı biliyorum. Bu yüzden onunla yüz göz olmak istemiyorum.
Uykulupingue Marbled biz bazen baya kalıyoruz bana kalsa olur kayınvalidem iyi biridir ama eşim istemiyor
Marbled Uykulupingue Tabii çok uzun süre kalıyorsanız olsa daha iyi olur. Eşinin çekincesi var demek ki. Bazı erkekler bu konuda daha utangaç oluyor sanırım. Diğer postunu gördüm yeni evliymişsiniz. Belki zamanla açılır. Olması için biraz daha zorla bence. 😃