Elif_sezer57 efuliimm ya benimde dün adet günümdü ama olmadım ve çok korkuyorum.Bugün çok halsizim bacaklarm kasklarm falan ağrıyor birazda mide bulantım var ve sık sık tuvalete çıkıyorum.acaba hamilemiyim yaa😭😭😭.Ama benimde yüzm s sivilceler çıkmıştı sonra hepsi patladı geçti.
zarifhanim efuliimm Ben ilk geciktiği gün yapmıştım negatifti, 5. Gün tekrar yaptığımda belirgin bir çizgi vardı. Tekrar test yapın isterseniz
Giedzemiz2801 Elif_sezer57 dizi korkutmak istemem ama hamile iken se regl olunuyormuş ,hatta 12. Haftaya kadar olanları okudum ,benim de yeni bitti gittim kan verdim 1.2 inşallah yükselme ihtimali yoktur .
Elif_sezer57 Giedzemiz2801 Ama dün test yaptım canım tek sizgi çıktı.Hamile olsam çiftt çizgi olurdu kesin.
Papatyaa3535 Daha önce burdan post açmıştım. Hatirlayan vardir belki bende 3 kere test yaptim adettli olduguma ragmen pozitif çıktı. Kadin doğuma gittim doktor dedi muhtemelen kimyasal yada dış gebelik geçirmişsin
Giedzemiz2801 Elif_sezer57 o zaman iyi bende kan verdim 1.2 çıktı adetim yeni bitmişti .bugün hemen 3qylık koruma iğnesi oldum.Bende test yaptım 3 gün sonrq regl oldum.İnternetten okuyunca insan korkuyor.neler var neler .