Bloodwoman Kızlar kendim için soruyorum. Normal de tek bir kokuya sabit kalamam. Çok şekerli kokular sevmem. Böyle etkileyici, seksi kokular çok pahalı olmayan bir parfüm arıyorum.☺️ Var mı öneriniz?
Glr09 Bloodwoman scandal var benim kullandığım aşırrı sex kudurtuyor adamı 🤣😂 ama pahalııı da vicud losyonu uygun tavsiye edrrim
Bosunadelirmedik Bloodwoman ben la vie est belle kullanmaya başladım, mis gibi. Ama uygun fiyatlı dediğin için avon today ve tomorrow çok iyidir benim zevkime göre
incilikaftan Avon for away Good girl Burberry Severek kullanıyorum ağır koku biraz ama soranı çok oluyor 👌🏽
Glr09 Peridehatunu vücud losyonları kremleri uygun onlarda aynı koku kalıcılığı ama kalitelisini alırsanız çakmasıda var 😀😃yatakta tek kullanabiliyorum yatak dışında yasaklandı o derece 🤣😂😂
Bloodwoman Glr09 ya o derece mi😂😂 verdirteceksin bana o parayııı😂 vucut losyonlaro falan aynı etkiyi sagliyo mu. Sahteleri aynı koku değildir ya almıştım öyle bi kac tane güzel cikmadi
Glr09 Peridehatunu değilmiii 😂😂 eşim mişanlıyken almıştı 400 tl şimdi uçmuş eve vücud losyon krem aynı kalıcılığı sağlıgor zaten gece sıkarsınız sizde kullanılmaya kuyamıyor günlük olarak 😃😃
Glr09 Bloodwoman evet 😂😂 ama her zerresine değiyor ciddenn 4 yıldır ben kullanıyorum aynı şişeden bi iki yol daha kullanırım 😂😂 bitmiyor