bittercikolata Birmelekannesii Valla benim kız da sakin bi çocuk olmasına rağmen aşırı aşırı inat 🙈 ben pomağım, onda da pomak inadı var diyorum (pomak(Bulgaristan selanik göçmeni)) 😂😂
Birmelekannesii bittercikolata Bizimkinin doğası gereği inadı çok fazla benide eeenn çok yoran o 🙈 (downsendromlu) 😃bide karadenizli oluncaa çifte kavrulmuş 🤣
Orange-woman bittercikolata aynen aynen ayakta yakalamasın aklında yoksa bile o an hemen isticek birşey mutlaka bulur 😂
Pcoslu1anne bittercikolata Aksam kendimi yataga nasil attigimi hatirlamiyorum🤣 Sabah 4 de uyandik iyi degilim🤣
DenizCemre bittercikolata Uraaaasssss🥰 ( oğlumun ismi ) Oğlum dur da altını alayım 🤦 ( Kıpır kıpır dönüyor sürekli alırken, alıp giydirdikten sonra sanki olimpiyat kazanmışım bende öyle bir mutluluk ) 😅 Canlarımm, bebeğim ( Ailemle konuşurken en çok bunları kullanırım ) 🤭
bittercikolata papatya_ Hahaha bu cısss ta var bak sen deyince aklıma geldi orası cısss gitme, o cısss dokunma 😂😂
Kumruu bittercikolata Onunkiler farklı😂 genelde çocukla ilgilendiğim için gün içinde en çok bunları kullanıyorum
bittercikolata Kumruu Saka takılıyorum bebisim benim de eşime sadece akşam ve gün icinde telefonla 1 2 kez konuşursak o kadar 🤣🤣
nededinsen bittercikolata 1.gel buraya fındığım(kızıma) 2.canim akşama istediğin bisey var mı (eşime) her gün bir umutla bisey istese de ne pisirsem diye düşünmesem diyorum hep farketmez diyo yıldım 3.of yine çok yoruldum
bittercikolata nededinsen Ay bu kocaların farketmez ve sen bilirsini ne kadar çok kullanıyor hahahha😂😂