JartiyerliKedi Deleted11 sağ elimiz başınıza ozaman ben uyku düzenini oluşturdum çok şükür kaç aylık bu arada
Deleted11 JartiyerliKedi 21 aylık benimki bakma onunda düzeni oturmuşta eşim evdeyken gündüz vaktinde uyumuyor 😬 maşallah nazar değmesin inşallah ☺️
JartiyerliKedi Deleted11 dimi yani ne var her akşam yemek pişir kiyafetini ütüle nazını çek çayı kahvesi meyvesi döküntüsü bitmez bide onun kopyası olsun ona bak 😭
Deleted11 JartiyerliKedi kopyası çocuk mu 😂😂 benimki benim kopyam çok şükür 🙈 valla ya kocan yokken çocuğuna bakarsın o da zor gelmez zaten, iki çocuğa bakmak istesem iki çocuk doğururdum 🤷♀️
JartiyerliKedi Deleted11 kız ne bilim herkes bana benzediğini söylüyor kaynanamla görümcem eşime bende öyle attım işte 🤣🤣
incilikaftan Deleted11 hayır eşim ilk evliligim ben işin goygoyundayım 😂😂😂 eşimi hâlâ çok seviyorum ilkim de sonum da o. Anlaşamadık ayrılma kararı aldık kızım var 8aylık
Deleted11 incilikaftan Kıyamam sana kuzum belki tekrar barışırsınız 🥺 nerde kalıyorsun çalışıyor musun bebeye kim bakıyor? Bunları hep merak etmişimdir 😬
2minikmucize incilikaftan seviyorsunuz daha anladığım kadarıyla eşinizi sevip ayrılan çok sizin sebebiniz neydi özel değilse tabi
incilikaftan Deleted11 unutma hata 1 kere yapılır ikinci ise kişinin seçimidir ve sonucu her zaman çekilmez olur. Ben çalışıp bakıyorum kızıma ölmediğim sürece de ben bakmaya devam ediyor olurum.
Deleted11 incilikaftan hata varsa affedilmez haklısın. Allah sana güç kuvvet versin inşallah kuzum, Allah yardımcın olsun 🙏☺️
2minikmucize incilikaftan bu postlara nedense inanmıyorum 😊ya benim libido düşük yada bunların ki tavan🤪