Hoyrat zarifhanim incilikaftan incilikaftan bide şey vardı araba hsreket ederken eşinin pantolonunu indirip kucağına oturmuştu 🤣🤦
zarifhanim Yorumcuanneniz aynen ya, sonra eşi odaya gelip dokunmuş kadın ilişki için geldiğini sanmış,eşi “senin şeyin yanmış ondan bu sinirin” diyip arkasını dönüp uyumuş. Ya resmen üşenmeden sırf şu tespiti yapmak için dokunmuş sinirlerim bozuldu 🤣🤣🤣
zarifhanim Deleted11 Hala o muhabbetin neden döndüğünü düşünüyorum, yani neden birbirlerine şeyin kırılsın, kapansın diyecek ne yaşadılar merak ediyorum 🤣
Deleted11 zarifhanim uzun versiyonu var kadın adama büyü yapmıştır sonra bunu adamın ailesi öğreniyor herhalde, adama söylüyorlar kavga ediyorlar vs. Kadında tutmamış tutmamış diyor sonrası malum 😂😂
Olivetti zarifhanim incilikaftan biz hiç onu sormadık bak 😂/ neyse …. Öğretmenin 300 K lık arabası varmış gitmiş doğanın önüne park etmiş arabayı herif . Kadın çıkamamış … sınıfa gitmiş derste kapıyı çalmış … hocam arabayı çeker misiniz demiş 🤓 hoca da demiş ki çekecek yerlerim ağrıyor 🤓🤓🤓 sonra gitmiş herifin arabasını parçalamış sinirle 🥸🥸🥸
zarifhanim Olivetti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 final methişş ya.. sanki Aşkı Memnu Bihterin ölüm sahnesi gibi sarıyor. Tutardı bu ama kıymetini bilemediler..🥲
Olivetti Hoyrat bişi dicem bugün eşim kullanırken aynı şey benim de aklıma geldi .. şöyle bi durup baktım göz kararı ölçüp biçtim yok abi araç kullanırken imkanı yok olmaz o iş 😂😂😂
incilikaftan Deleted11 HAhAh😂😂😂😂 ya o muska kavgası eden çift işte muska yapanların hazin sonu ahaiajjsjd
Deleted11 incilikaftan evet onlar 😂😂 tutmamış tutmamış diye bağırıyor kadın 😂 dayımın addı Emrah sesi aynı dayımın sesi olabilir mi acaba dedim ama kadın yengem değildi 🤭😂😂😂
Hoyrat Olivetti direksiyon var birkere hareket halinde nasıl olacak ben arabanın içinde sağıma soluma zor dönüyorum😂
incilikaftan Olivetti [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bHUiqaa.png] 5 Dil darbesiyle boşaltan leoooo😂