Deleted11 Bebekkokulu Aboo bide bize anal postuna yorum yaptık diye analcı demişlerdi 😬 o diyenlerin çetesinde biri var burda daha önce anal yaptım falan demiş keşke görseymişim daha önce 😂😂
2minikmucize Deleted11 ben de yapmıştım günah olduğunu sağlık açısını söyledim kadının bana dediği içten içe istiyorsunuz demişti 🤪
Ask_hosmus Deleted11 ahaahah knk napim canım sıkıldı yaa yapacak bişey bulamadım takılıyom buralarda 😂😂
Miniks bluerose1 kanka bi kaç saniye nefesini tut nefesi tutunca bulantı olmuyor yani tam anlatamıyorum ama şöyle diyim alırken nefesini tut çıkardıktan sonra nefes al tekrar tut öyle öyle
bluerose1 Ecivicivokke aynı seyi bende düşüşüm dün ac karnina yapmıştım tok karnına olsa kesin kusarmışım :)
bluerose1 Birakrepkadini bende başta burdan okuyunca şaşırdım tuhafıma gitmişti de o kadar kotu birsey değilmiş ya ağzında büyümesi nee 😂
Birakrepkadini bluerose1 ay hani bişey yerken deriz ya ağzımda büyüdü diye bianda öyle çıkıverdi ağzımdan 🙈🙈🤣🤣
yoyohatun bluerose1 😄😄 Yok yok boğulmuyorsun ama şöyle tavsiye vereyim bir anda hepsini almaya çalışma yavaş yavaş zamanla artar alman. Ama midenin bulanmaması için alışana kadar ağzına aldığında dilini değdirme çünkü değince mide bulantısı oluyor 😄
Deleted11 1dost valla happy momcular bi bakıyor yorum yapmışız ama ne yazdığımıza bakmadan yapıştırıyorlar etiketi 😅😅