Beyazgul Slm kzlar size sorum son zamanlrda killanmaya başladım aranizda ayni sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi boynumun altı ve foüllerimde aşırı kıllanma yaşıyorum napmam gerek çok üzülüyorum 😔
Yorumcuanneniz Beyazgul Doktor sana ilaç verecek ama hayıt tohumunu duydunmu bilmiyorum hormonlarıda duzene sokuyormuş bi araştır
Pcoslu1anne Beyazgul Polikistik over sendromun olabilir adetin 3. Günü hormon tahlili yaptırmalısın. Kilo almaya bagli olabilir seninki adet düzensizliğin var mi?
Mouradi Beyazgul Adetin 3cü günü testosteren hormonuna baktırın Hormon yüksek olduğundan kıllanma oluyor
Beyazgul Yorumcuanneniz hayır duymamıştım araştırayım son zamanlarda çok kilo aldım hormonlarim bozuldu galiba
Bomonti Şampuandan falan olabilir mi sadece dediğin yerlerde çoğaldıysa ben saç uzatan şampuan kullandığımda vücuduma değdirmeden yıkamaya çalışıyorum
Bomonti Beyazgul yüzüne kullandığın şeylere dikkat et yağ falan sürüyosan bazı maskelerde çıkartır sadece yüzünü dediğin için diyorum vücudun heryer çoğaldıysa hormonal olabilir ama sadece yüzünde olduysa kullandığın bişeydendir diye düşünüyorum