Kostümlerle nasıl şeyler yapıyorsunuz 🤦🏻♀️😅
PiTi 😁😁 adamin tozunu aliyoorrr
JartiyerliKedi 😁😁 ben o kadar para veremem de giyemem de gulmekten hic bisey yapamam dantelli takimlar saten gecelikler okey ama kostüm ne bilim komik bence ya 🤭🤭
PiTi erkekler de sartlasa keske iste 😒
zarifhanim Benim de ilk aklıma o kişi geldi tam yazacaktım ki yorumunuzu gördüm😃😃
nar1nar Paraları saçmışlardır 🤣
PiTi Ya eşimde o temizlikçi kız kostümünü beğenmiş Alicam dedi çok yakışır sana 😂Ee ben napim karşısında temizlik yapacak halim yok. Direk bam bam 🤣🤣🤣
Kumruu Hiç duymadığımız bir şey olunca haliyle 😄😄
Esmerkiz39 Bi tüylü toz alma aparatıyla etrafın tozunu alarak şov yapmak lazım. 😁😁
anneninicsesi hulk kostümü iyi olurdu 🤪
Esmerkiz39 yapan vardır ya temizlik felan biz olayı yanlış anlıyoruz bence ne evcilik oynayanlar vardır 🤣
zarifhanim o kadının sesiyle okdum resmen 🙈 😅 😅 😅 😅
PiTi Vallahi hiç kendimi salak gibi saçma spaan şekillere sokamam. Soksam eşim o kadar müsait ki gülmeye 😂
Popy_ o sesle yazdım, mum değil mım 😂
Popy_ Bende de 2 bebe var bende aldım ama şekillere sokmuyorum kendimi sadece giyin suslen anca bu kadar ona şükür etsinler 😅
Esmerkiz39 aşkım iyi misin bugün tiyatroya mı gidiyorsun der o kadar yabancı 🤣🤣
PiTi Ya asfssddf 😂😂🤣
Esmerkiz39 haklısın ama ben onlara para veremem 😅 iyi eğlenceler size 😅
Nietzsche Evet bildigimiz fayansa yapisan seffaf plastik 😂
PiTi temizlikçi kostümü ile karşısında yoz al etik arkanı dön o zaten yapışır ahahahahahah 😂😂😂😂😂
zarifhanim Aynen ismini unuttum etiketleyemiyorum da yaptı mı acaba 😁
anneninicsesi @Tecrubekonusuyor @Angellove adamı kedi kostümlü düşünün 🤣
Cikolatali-waffle 😁😁 yaani komik oluyor ama bi batman superman falan olabilir 🤣
anneninicsesi oda komik yaa düşünüyorum da heryeri yapışmış meydanda 🤣
Merabatelevolee nihahaha ben elime toz fırçasını bi alırsam kendimi kaptırırım dip köşe temizliğe başlarım 🤣🤣
PiTi
Aslında komik bir konu ama ben tamamen meslek dallarının bu şekilde anılmasına çok karşıyım hemşire öğretmen liseli kız vsvs yani gerçekten birazda bu hale biz getiriyoruz
Harleyquinn yaaa dimiiii ya giy mis gibi donunu sütyenini seviş yani 😅
Cikolatali-waffle ıyyyy soğutma beni deli 🤣