Şuana kadar eşimin hep dürüstlüğünden övünen biri olarak bu bana koymadı değil. Henüz ortada kesinleşen bişey yok ama çok eminim hislerim beni şuana kadar hiç ama hiç yanıltmadı çok şükür iyi bir araştırmacı ve saf bir kocam olunca bişeyleri bulmak benim için zor değil. Şimdi asıl olaya geleyim
Eşimin bir arkadaşı var çocukluk arkadaşı daha öncede benim sohbetimde olmuştur kötü biri değil. Aylardır görüşemediler hep söz verildi hafta sonu için ama gidilemedi eşim onun semtine gidicek ti Bi yerde oturup bişeyler yiyip içip sohbet ediceklerdi felan. Çocuğun evide buradan çok uzakta metro ile gidilebilir anca o yüzden eşim 2 hafta önce hafta sonu gidicek ti cumartesi de mesaileri olduğu için pazar günü gidicek ti ama gidemedi geç kalktığı için geç gelirim dedi gitmedi. Bana geçen gün de dediki çocuğa ayıp oldu hep ektim onu bu cumartesi işler az olursa oraya gidicem dedi. Bizim maddi durumumuz iyi değil 5 aylık hamileyim mesaileride olmasa ay sonu gelmiyor bissürü borç var ve keyfi böyle bişey yapmamasını biraz sorumluluk sahibi olup çalışması gerektiğini söyledim. Oda tamam dedi. O cumartesi günü geldi normal de sabah 6da kalkıp işe giden adam beni bugün 7 de uyandır yarım saat geç iş başı yapıcaz dedi. Gün içinde de Şüphelendiğim Bi kaç bişey oldu uzatmak istemiyorum benim o gün arkadaşımın nişanı vardı oradaydım oda saat 5 de çıkıcak tı evden Bi aradı saat 4 buçuk evdeyim dedi niye bu kadar erken çıktın dedi işler erken bitti hayatım dedi. Sonra bende açık açık arkadaşınla mı buluştun içimden bir ses öyle diyor dedim yok dedi üzüldü bana güvenmiyormusun dedi felan tamam dedim geçti m bakın içime düşen kurt nasıl bir kurtsa bugün bu saate o uyurken tam uyuycam telefonuna bakayım dedim. Zaten o cumartesi gecesi yine bakmıştım Bi sonuca varmamıştım. Google geçmişinden otobüs saatlerine baktığını gördüm işe otobüsle gitmeyen adam niye otobüs saatine bakar ki? Sonra baktım yine bişeye ulaşamadım ama bu kurt beni yiyip bitiriyor. Bu sefer akbil uygulamasını indirdim şansıma güncelleme gelmiş o akbille nereye bastıysa görebiliyordum ve emin oldum diyebilirim Allahın işi o bende saklasada rabbim çıkarıyor Gebze metrosuna binmiş vs çocuğun evide o tarafta.
Şimdi asıl üzüldüğüm şu ki israrla gitmek istediğini söylese asla kızmam gitsin ama bende gizlemesi ve göz göre göre yalan söylemesi çok üzücü benim için biz hiç bişeyi gizlemeyiz birbirimizden çünkü. Şimdi napıcam nasıl Bi daha bana yalan söylemesini engellerim bilmiyorum çok uzun oldu kusura bakmayın ama napıcağımı bilemedim eşime tepkim nasıl olmalı hiç bilmiyorum