incilikaftan Kesinlikle hak veriyorum bende egeliyim ve romanlarla evlendim gerçekten mezhep kültür çatışması çok yaşadık, onlara normal olan bana anormeldi. Boşanmak tek çare oldu💔
Kbranur65 Hoyrat bende vanlıyım kayinbabam gilde konuşma yok çocuk sevilmez kucağa alinmaz kayinla amcayla konuşunca saygısızlık olur halbuki benim ailemde öyle yok kaynanamın yanında eşimi ismiyle cagiramam hitap edemem
Portakallikahve yesilimsi istisnalar elbette vardır ama hak veriyorum. Doğu-batı olmasa bile ben akdeniz eşim iç anadolu bizde de çok kültür çatışması oluyor. Davul dengi dengine olmalı bencede 😶
yesilimsi Bi-dal-alirim evet doğu dan bat i ya gelen kadın batı değer görüyor hanım oluyor. Ama doğu ya giden rezil hizmetçi ezik değersiz oluyor
Birisi2 yesilimsi bişey soracam madem memnun değilsin neden boşanmıyorsun durmadan doğuluları kötülüyorsun ? Bende batılıyım ama doğulu bir sürü arkadaşım var ve hepsi de çok iyi insanlar .
yesilimsi deleted13 Yok canım bat i doğu çok farklı. Ege den karadeniz e gelin giden bu kadar zorlanmaz ama doğu bambaşka
Atlasalpveannesi Birisi2 kötü dememiş ki niye savunma yapıyosun hemen onlrın gelenekleri görenekleri var büyük ihtimalle ondan bahsetmiş alışması zor demiş
yesilimsi Birisi2 iyi insan olmak ayrı 4 duvar arasına girip yasamak ayrı . Sen çok istiyorsan evlen bi doguluyla o zaman anyayi konyayı gör
incilikaftan Birisi2 Siz boşanmayı çok mu kolay bişey sanıyosunuz pardonda arkadaş doğulular şöyle böyle dememiş nacizane tavsiye vermiş ne var bunda
Atlasalpveannesi Doğuyu batıyı kuzeyi güneyi bilmem ama egeye geldim marmaradan ailem hep istanbulda ben alıştım sanırım 1 sene olucak neredeyse buranın insanı başka
Atlasalpveannesi Birisi2 yaşayan bilir ya hani bende az çok anlıyorum onu ve o hissettiğini dışa vurmuş avukat gibiyim neyse kaçtım bay
Birisi2 Atlasalpveannesi Avukatlık yapıp boşanmaya ikna et bence post sahibini zira böyle devam ederse daha mutsuz olacak. Bende kaçtım bay bay 👋
Atlasalpveannesi Birisi2 avukatlığımı gerçek hayatımda yapıyorum zaten canım sen canını sıkma 🥰 it ite itte kuruğuna olmaz şimdi sen anlat direkt içinde kalmasın yani 😁😁😁
Ogretmenhanim Doğu batı olayı bambaşka bisey evet haklısınız lakin aynı şehir aynı köyden insanlar bile kültür aile olarak bambaşka bence yani bunu doğu batı olarak sinirlamayalim
Birisi2 Atlasalpveannesi ben anlatıyordum da sen mani olup avukatlık yaptın bende sana devrettim 🤷♀️😂