Kızlar hepinize günaydın, geçen gün erken gebelik testi yapmıştım ve silik ikinci çizgi çıkmıştı, yeniden yapmak içinde bugünü bekledim. Gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve çift çizgiydi uykumdan uyandım ve ilk idrarla yaptım ama maalesef negatif. Vardır bunda da bir hayır, regl olunca doktora gidip artık ne gerekiyorsa tedaviye başlayacağız. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim, kimin duası kabul olur bilinmez… Yürekten inanıyorumki bir gün ben de isteyen herkeste burada güzel haberlerini paylaşacak…💖
Maalesef…🥺
leosmom vardır bunda da bir hayır sakın üzülme en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsn inşallah Rabnim isteyen hakeden kimsenin kucağını boş bırakmasn 🌼
TombulHatun Canıım amin inşAllah.💖 Üzülmüyorum çünkü en hayırlı zamanda olacağına eminim.👼🏻🥰
leosmom aynen öyle. Olmuyorsa güzelleşiyordur ❤️🥰
leosmom bendede öyle olmuşdu.
Komşumuz rüyamda bana hamilesin dedi ama hiç bi şey çıkmadı.
Doktora gitdim önemli bir şey yok ama leykosirim yüksek çıktı şimdi reglden sonra tedavi alıcam.
Ondan sonra inşAllah bebek olur🧡
leosmom Umarım bir gün ultrason kağıdınızla sizi burada görür de mutluluğunuza şahit oluruz.🙏🏻 Bir başarı öyküsü gibi olur bizim için, sabredin. 🌿Nasibinizde varsa niyetiniz gerçek olur. Her şey gönlünüzce olsun 🌸
Nermin_1221 Ya Allah inşAllah gönlümüze göre verir, güzel haberlerimizi bir birimizle paylaşırız. Bizim bütün tahliller temiz bir tek hsg çekilmedim, bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi.🤭👼🏻❤️
zarifhanim Bu ne güzel bir dua’dır…💖 Çok teşekkür ederim, belki şimdi değil ama en hayırlı zamanda güzel haberlerimi de ilk sizlerle paylaşacağım…👼🏻❤️
leosmom Gönülden bekleriz, böyle güzel haberlere ihtiyacımız var ☺💕
zarifhanim Ay inşAllah inşAllah, çok amin.❤️
leosmom Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. Yüreği yanan tüm anne adaylarına inşaAllah. Ezan okunuyor şuan dualarım sizinle 💜😍
leosmom Allah dualarınızı kabul etsin inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hak eden isteyen herkesin 🙏profilindeki hürrem gibi bebişlerin ard arda doğulsin😇
Esmerkiz39 Allah bin kere razı olsun, Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın.❤️
JartiyerliKedi Ay Amin inşAllah. Şehzadelerim ve sultanımın haberini burada paylaşacağım sizinle.🤭😂👼🏻