xxDeNiZxx Mohira34 7 gün erken bence biraz daha sabret bari kan verdinmi garanti olsun insallah istedigin gibi sonuçla karşılasırsın
xxDeNiZxx Mohira34 bekle bekle sonra haber ver bizede 🤭 bende yaptırıcamda negatif gorurum korkusuna cesaret edemiyorum 🤔
Mohira34 xxDeNiZxx adetime 6 gün var göğüslerim hassas acıyo ve şişmiş 😔 ben adetime bir hafta kala hep bunları yaşarım karnım vs. Ağrımaz hiç. Sanırım adet olucam benim de negatif görürüm diye yapasım kalmadı
Mohira34 Elifcik mecbur bekleyeceğiz artık. 10 gün de zaten adetime tekabül ediyor gecikirsem test yaparım gecikmezsem de zaten genel de günü gelince hemen adet oluyorum 🙁
xxDeNiZxx Mohira34 adet gecikirse istersen yaparsın sen kendini daha iyi anlarsın adet belirtilerim diyosan
Bebegim2 Mohira34 canım ben yumurtalama dönemimden hesaplarsam 9. Veya 10. Günümde hamilelik testinde gördüm. Onun yarını kan sonucunda gördüm ve adetime 3 gün vardı ☺️
Slovem08 Mohira34 ben adetime 3 gün kala yaptırmıştım çıkmıştı ama belirtileri 8-10 gün kala hissetmeye başlamıştım