Poyraztaha30 Mmanolya leylak rengi boya katmanızı öneririm boyaya azıcık kızıldan açıp kumral yaptm bu şekilde yeşermedi de kızıllaşma da olmadı baskın renk olduğu için dengeledi
Mmanolya Ruzgarin_kadini son bi kere daha düz bi boya yapıcam baktım yine olmuyo bu sefer gidicem görümcemden gizli ben yaptım diycem ona da 🙈😂 ayıp olur yoksa
Mmanolya Kumral188 evet bende o yüzden çok koyu renk istemiyorum farklı bişey yapmak istesem yapmakta zorlanıcam
Deleted11 Mmanolya açık tenlilere daha çok yakışıyor 🙈 sarı solduruyor açık tenlileri, makyaj yapmadın mı solgun gözükürsün ☺️
ads Mmanolya benim ana saçlarım açık kumraldı gittim açayim dedim . Demez olaydım😂😂 turuncu oldu sonra loreal 8.1 yaptım oda kınalı gibi yaptı. En son koleston 8.1 ile igora 0.22 karıştırdım şükür turuncum azaldı dogal bi renk oluştu bir daha evde saç açmak mı tövbe
Mmanolya ads ya insan kendi saçı olunca kıyamıyo. Kardeşime falan yaptım çok güzel açıldı sarı olana kadar beklettik. Kendi saçım olunca 1 saat beklettim tam açılmadı turuncu oldu ona rağmen korktum yıkadım yanar 1 saat oldu falan diye 😂
ads Mmanolya kuaföre dünya kadar para verip açtırmıştım ben saçlarım pişmaniye gibi olmuştu ondan beri korkarım kuaföre yaptırmaktan. Keşke kuaföre yaptırsaydım dedim😂 neyse buda bir deneyim🥰😂