Benim 1 yaşın da oğlum var Geçen ay gebelik şüphesiyle hastaneye gittim fakat doktor yumurtalıklarin cok yavas çalışıyo gebe kalamassin dedi benim gibi bu durumu yasayan varmi yasayipda gebe kalan oldumu

Yani hamıle kalmak mı istiyorsun? Yumurtalık tembellıgınde 6 aylık bir tedavi ile ilacla yumurtalıgın calısmasını sağlayabiliyorlar

Meva61 acile gitmistim o zman acil deki doktor sadcee yumurtaliklarin cok yavas polikinlige gitmen lazim dedi randevu alamiyorum oraya da

Yorumcuanneniz, başlığı Yumurta tembelliği olarak değiştirdi.

Efsane06 Benim Yumurtalıklarım yavaş çalışıyor doktor bana prowamen diye bir ilaç vermiş ti 2 kutu bitirip 3 üncü nün başında hamile olduğumu öğrendim bebeğim şimdi 6 aylık

Efsane06 rica ederim birde aklına hiç takma ben de çok takıyordum o ay takmadım aklıma geldikçe kendimi başka birşeyle mesgul etmeye çalıştım ☺️

Hatunn_7 valla ne yalan soyleyim takmayim dedikce daha cok takiyorum surekli aklima geliyo 😊

Efsane06 bende öyleydim etrafdan baskı oluyordu birde şunun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu çocuğunuz yokmu bilmem ne evleneli 1 yıl olmadan doktora gittim doktor hatta bana demişti 1 yıl normal olmaması daha erken evliliğin tadını çıkar stres yapma kafaya takma diye 10 aylık evli iken hamile olduğumu öğrendim 3 aylık bir süreç den sonra ilk ben ovulasyon testi yaptım baktım olmadı doktora gittim oda yumurtalıkların biraz yavaş çalışıyor dedi prowamen diye ilacı yazdı 2 ay kullandım hamile olduğumu öğrendim 3 üncü kutuyu kullanmadan🙂

Hatunn_7 amin canm insallah senin adina da cok sevindim🤗 peki bu sonradan tekrarlama yapiyo mu

Efsane06 şuan kafana takma bence yorumlarında okudum acildeki doktor öyle söylemiş bi kadın doğum doktoruna görün derim ben acildekiler biraz acemi olabiliyorlar normal bi doktora görünsen daha iyi boşu boşunada moralini bozma bir çocuğun olmuş olmasadı olda olmazdı