Hatunn_7 Lagerthaaa 😂 ben de korkuyorum da yapacak birşey yok eşim bana güven diyor sen istemedikçe yapmam gözüm görüyor ne zorluklar çektiğini diyor bende ben diyene kadar 2 inci yok ben diycem bir daha çocuk yapalım diye dedim tabi önce olmazsa 😂
Lagerthaaa Hatunn_7 bebeğin küçükmü 😂 valla büyük konusmiyimde 2. Kaldıramam ben uzun bı süre sonra anca inşallah 😂
Hatunn_7 Lagerthaaa şuan bende kaldıramam çok yorucu bir sürec geçirdim düşük tehlikesi erken doğum riski daha bebeğin dogdu küvez de kaldı 6 buçuk aylık kızım var bende 1 buçuk yaşına kadar düşünmüyorum belki daha fazla 😁
Glzr Lagerthaaa valla ben taktırmıştım ilk çocuğumdan sonra kaymiştı hastaneye kontrole gittiğimde fark edildi
yorumcunuzz Lagerthaaa Adet olmanıza gerek yok çünkü hamileliliğin olup olmadığına dhil kan alıp onun sonucuna göre takıyorlar spirali oğlum 3 buçuk aylıktı taktırdığımda ve adet değildim kadın doğuma gidiyorsunuz onlar yönlendiriyo
Yasak_elma Lagerthaaa Bende kullandım spiral.Ben adet degilken takıldım kan tahlili yapildi ilk önce sonra takildi
Lagerthaaa nisanur-1982 bide spral varken başka korunma yöntemi yaptınız mı o kadar sene yoksa sadece spiral mi