Kizlar bugün çok değişik birsey duydum arkadaşımdan. Kızın biri hamile kalmak istiyormuş kocasindan kocasi istemiyormuş. Birlikte olurken prezervatif ile korunuyorlarmis. En son birlikte olduklarında prezervatif olmadığı için geri çekilme ile korunmuşlar. Adam kızın göbeğine bosaliyor sonra banyoya gidince kiz o bosaldigi sıvıyı parmağıyla alıyor sonra parmağını vajinasinin içine sokuyor git gel yapiyor parmağı ile. Birkaç damla birseymis bu. Hamile kalınır mı bu şekilde sizce ?

Deniz000 sperm dışarda kaldığı zaman ölür. Bu yüzden olmaz malesef😏

Deniz000 kocası bebek istemiyorsa yapmasın o zaman öyle kocayla birlikte bile olmasın demekki vardır birşey bunun altında yatan bebek iki kişinin istemesiyle olur tek taraflı değil

Deniz000 iki tarafında istemesi daha sağlıklı ve doğru olan ✌️ ama bu şekilde kalması çok çok zor imkansız demiyorum çünkü ihtimal mutlaka vardır 😅illa bi şey yapacaksa bence iğneyle delsin anlamaz delik olduğunu

Deniz000 ben şahsen eşime böyle bir haksızlık yapmazdım. Tek taraflı bir karar sağlıklı olmaz.Ama arkadaşın ısrarcıysa eşinin içinden çıkmasına izin vermesin sarılsın baya bir bırakmasın 🤣 hem eşide bişi diyemez bence o anın verdiği hazdan yaptığını düşünür diye düşünüyorum 🥶

Benim görümcem 2. Bebeğini öyle yaptı 😂kocası asla 2. Çocuk istemiyordu görümcem çok istiyordu prezervatifi iğneyle delmis evdekileri ve güm hamile kalmış ama kocası aldiricaz falan demiş görümcem asla demiş çocuk olmuş ama görümcem hastalandı sütü olmadı göğüsleri yara oldu vs vs çok zordu hem hamileliği hem emzirme süreci kızı şimdi 3 yaşında🙂babası onu cokkk seviyor

Deniz000 kalınır tabi ki sperm vajinanın etrafında olup vajinanın içine kendiliginden kayar yine hamile kalabilirsin yeter ki sprem rahme ulaş.aya yakın olsun 😅 tabi uzun süre bekletirse sprem olur ozmaan zor

ketenprenses ama derken, görümcenizin sütü ve göğüsleri kocası çocuk istemediği için mi oldu diyorsunuz yanı😂

Deniz000 Eşim çocuk istemiyor bende zorla bu abuk sabuk işleri yapicam öyle mi? Canı cehenneme be. Bırakın olmasın çocuğu benden çocuk istemeyenden ben hiç istemem. Ne gurur kırıcı birşey

trendyol2 hayir canim yaniliyorsun . Biz isteyerek bebek sahibi olduk ve benimde göğüslerim yara oldu ve sütüm olmadı. Kesin bi bahane bulmalıyız kesin degil mi 🤷🏻‍♀️

Deniz000 olur bence çünkü hiç ilişkiye girmeyen bakire kızlar sürtünerek de boşalma olsa hamile kalabiliyorlar bir ihtimal var neyse hamile olursa bizede haber ver bari 😀😀 bu arasa postlarınıxa baktım bu sizmisiniz yoksa gerçekten bi arkadaşmı yani çekinmenize gerek yok açık burda herşey 😀rahat olun