Natevan Revane baci mende kureyimde feqere suruwmesi var men cox iw gorende cox naqruska edende agriyir Hal hazirda kureyim agriyir tekce yeni o mende normaldada agriyir onu demek ustiyirem
Natevan Revane can yegin dunen cox iw gormusen agrisi indi cixir baci men birde dehwet uwudurdum yeni gece yoldawim gelende az qalsin agliyamki,soyugdu olurdum cox uwuyurdum sonra corob geyinib yatmaga bawladim indide geyinib yatirame
Natevan Revane baci onu seher yerinnen durmamiw en azi 3 4saat yuxudan sonra olc dunen 36.6di yukseliw var inweAllAh yaxwi olar canim menim AllAhim senide sevindirsin birdenem 🤲🤲🤲😘😘❤️
Revane Natevan Baci sol ayagim agriyir. Her ay aybawi olanda agriyidi kecen ay agrimadi ama yene agriyir indi
Revane Natevan Bu gun 19 cu gunumdu baci sinem ele agriyir birde ayib olmasin weyimin ustu herden sancir
Natevan Revane baci ureyini rahat tut inweAllAh yaxwi olar baci ayetel kursi oxu coxlu dua ele inweAllAh Rebbim sevindirsin seher durmamiw tempiraturunu olc gorek nece olacaq kirpiklerine baxmadin?dolawig deyil bir birlerinib ustune minmiyib turkun meseli
Revane Natevan Baci Vallah menim kiprikden bawim cixmadi 😁😁Birde burnumdan bele uwuyurem birde sol terefim sancir sinem agriyir qarnimda qaz var