Sarikus Redkids nankorlugu bilgisayar bagimliligi daginikliligi isten gelip kiyafetlerini coraplarini herbirini bi yere atmasi usengecligi elli bin kere cagirip uyanmamasi bide ustune terslemesi daha cookkk
nisanur-1982 Danik olması tabiki 🥰bir gün tavayla beklıycem kapıda eşyalarını attı an yere tava ile kafasına vuracam😂
Sedaa Redkids benimde mutfagim büyük canım.bir tane kullanmadiğımız boş odamız var, cocuklarin oyuncakları ve kıyafetlerinin oldugu oda. O odaya koyalım diyorum yok oraya olmaz diyor. Şuraya diyorum ,yok orayada olmaz diyor. Yer begenmiyor adam 😅
Deleted11 Redkids Eşim olması 🤣🤣 Şaka şaka kötü huyu çorabını yere atması, kıyafetlerini kirli sepetine değilde çamaşır makinasının önüne atması 😬😂
Deleted11 Redkids makinanın hemen yanında kirli sepeti olması dışında sorun yok 🤷♀️😂 bana kolaylık yapmasın, zor olsun yeter ki alışsın 😂
Atlasalpveannesi Redkids iş kıyafetleni sürekli banyo kapısının arkasına as diyorum inadına mı yapıyo bilmiyorum ama banyo peteğine asıyo banada ozaman banyo çok dağınık geliyo bu huyundan nefret ediyorum😁😁 yani biraz dağınık ama toplattırıyorum merak etmeyin yiyosa toplamasın dağıttığı yerleri 😁 kafasına kafasına vururum😁
papatya_ Redkids kavga ettiğimizde 1 hafta onu söyler durur artık benden fazla konuşur şeytan diyo yapış gırtlağına
Meva61 Fevri olması, hala çocuk gibi olması,ben ve cocukları hep yedekte görmesi ilk plan hep başkaları..