Deleted21 TombulHatun Allahım benim kocama da nasıp et , oturup eşarplarımı katlamayı . Ya herkesin kocası mı tertipli bir benimki mi dağınık ya 😫😫
TombulHatun Deleted21 nolur bu kadarını nasip etmesin herşey kararnda güzel gerçekten 😂😂😂 kendi yapsn beni darlamasn 😂😂
Bal_kizin_annesi Redkids Hayir konuşmadım hareketlerimle belli ettim rahatsız olduğumu. Anlamıştır diye umuyorum.
Sarikus Redkids nankorlugu bilgisayar bagimliligi daginikliligi isten gelip kiyafetlerini coraplarini herbirini bi yere atmasi usengecligi elli bin kere cagirip uyanmamasi bide ustune terslemesi daha cookkk
nisanur-1982 Danik olması tabiki 🥰bir gün tavayla beklıycem kapıda eşyalarını attı an yere tava ile kafasına vuracam😂
Sedaa Redkids benimde mutfagim büyük canım.bir tane kullanmadiğımız boş odamız var, cocuklarin oyuncakları ve kıyafetlerinin oldugu oda. O odaya koyalım diyorum yok oraya olmaz diyor. Şuraya diyorum ,yok orayada olmaz diyor. Yer begenmiyor adam 😅
Deleted11 Redkids Eşim olması 🤣🤣 Şaka şaka kötü huyu çorabını yere atması, kıyafetlerini kirli sepetine değilde çamaşır makinasının önüne atması 😬😂
Deleted11 Redkids makinanın hemen yanında kirli sepeti olması dışında sorun yok 🤷♀️😂 bana kolaylık yapmasın, zor olsun yeter ki alışsın 😂
Atlasalpveannesi Redkids iş kıyafetleni sürekli banyo kapısının arkasına as diyorum inadına mı yapıyo bilmiyorum ama banyo peteğine asıyo banada ozaman banyo çok dağınık geliyo bu huyundan nefret ediyorum😁😁 yani biraz dağınık ama toplattırıyorum merak etmeyin yiyosa toplamasın dağıttığı yerleri 😁 kafasına kafasına vururum😁
papatya_ Redkids kavga ettiğimizde 1 hafta onu söyler durur artık benden fazla konuşur şeytan diyo yapış gırtlağına