Rookie ,önemli deill 😄😄
‼️Hassas içerik‼️ Sübyan mı oldum?
Rookie Hamileyken böyle seyler oluyor hormonlardan dolayi tamamen psikolojik hamileyken ölü evine gitsen bile öyle bisey olmaz. Sübyan denilen sey anne rahminde bebeğin yaşamasını engelleyen cindir cogu insan surekli düşük yaptığı icin doktorlardan sonra hocaya gidince anlıyor. Ama normal ruyada korkutulmakla alakasi yok
Rookie Genelde hamilelere korku geliyor yeni evlilere de geliyor bebek tutmasını engelliyormuş bende olmuştu Cevşen takın
[silindi]
Sübyan neki?
Kahvehatunu evet canım baktırdık hocaya var dedi muska yazmamız lazım dedi
ketenprenses kızz haber et demiştin😁 hocayla konuştum ve subyan ve nazar çok var dedi muska yapılması lazım yoksa iyi olmaz dedi
Rookie ilk hamileliğimde bana da cok oluyordu karabasan ve eşimin beni cağırdığını görüyırdm sürekli ama eşim evde olmadığı saatlerde. neyse ben korkudana rtık eşime cıkmadna beni mutlaka uyandır diyordum. eşimn dayısı imam ona sordu artık baktı bn cok korkuorm bana 2satırlık bşr dua yolladı yatmadn okuusn dedi cok fatdalı oldu bana ama ne oldupunu unuttum istersen sorarız yine. ben rüyalardan nas okuyarak uyanıyordm onuda gğçbela okuyordm zaten
Rookie teşekkürler ☺️ kendine dikkat et Allaha emanet ol
ketenprenses teşekkür ederim sende Allaha emanet ol
Rookie canım bende kızımın doğumundan sonra bir süre böyle oldum sübyanı hiç duymamıştım bilmiyorum ben rüyalarımda korkardım birde gecenin belirli Bi saatinde içime korku girerdi kalkar otururdum ama yüreğim çatlardı korkudan hicbisey yok aslında eşimi bile uyandiramazdım yanımda olmasına rağmen hava ışıklanırdı sonra uyurdum . Ama ben her gece yatmadan 11 defa ihlas , Felak, nas , ayetel kürsi, amenerrasulü okuyordum. 7 şer defa da kalem süresinin son iki ayeti var nazar için onu birde bismillahillezi la yezurru measmihi şeyün fil erdi Vela fissema vehüvessemiul alim diye bir dua var çocuklarınıza da sürekli okuyun nazar için çok iyi bunları okuyordum o şekilde azaldı ve bitti birde rukye ayetleri var youtubede kuran ayetlerini belirli sayılar ile okuyorlar oda çok iyi ben kuran ayetleri haricinde pek birseye itimat etmiyorum çünkü bu zamanda insanlara güvenmek zor bu dediklerimi uygulayin ve beyninizle sinyal gönderin geçecek bitecek diye yaratılmışların en üstünü bizleriz çünkü ve bizim büyük bir Rabbimiz var . İnsaAllah geçici bir durum bu canim ♥️
Rookie hamile olan bayanları genelde korkuturlar canım. Uyumadan önce Ayetel Kürsi okuyup da uyu bişey olmaz İnşaAllah sürekli acaba gene olacak mı diye düşünceyle uyudugun için oluyor icini ferah tut korkma oku üfle yat🤗
Rookie
Bende iki hamileligimde çok yasadim canm karabasan rüyalarımda en korktugum seyleri gördüm kafaya takma nekadar korkarsan okadar ustune gelir korkularin buyuzden dua falan ac veya oku oncelikle otarz şeylere inancını yitir sonra düşünme kendiliğinden geçer 5 6 aya kadar oluyor üstünde durma inşallah geçer bende öyle olmuştu 💕
Rookie ezubesmelesiz uyyma canım uyku arasında uyandıgında bile ezubesmele çek öle rahtca uyursn ben iki hamileliğimdede çektim böle çok raht uyurum herzamn