bitterdelisi24 Anilla insallah ya.. gercekten insanları anlamak güç .. bu arada Sana karşı önyargılıydım ama yanılttın beni :) .. yorumun ıcın sana ayrı teşekkür ederım ❤️❤️
Anilla bitterdelisi24 🌸🥰 önce kendini mutlu et sonrası sonra Esin’le huzurlu mutlu ol gerisinin ne yaptığı çok da önemli değil 👎 neden önyargın vardı ki ?😐
bitterdelisi24 Anilla aynen öyle allahtan esım onları hayatımıza cok dahıl etmıyor. Kucuk çaplı bı tartışmamız olmustu hatırlamıyorsun sanırım :) hatırlamaman daha guzel 🥰🥰
Angellove2010 bitterdelisi24 canım ilk önce bir kulağından geçsin diğer kulağından çıksın vurdumduymaz olacaksın bu zamanda hiç olmassa eşin için eşini seviyorsan boşver sen saygıda kusur etme kendilerinin yaptıkları yanına kalsın bırak insan ne ekerse onu biçer
bitterdelisi24 Angellove2010 yuzume o kadar iyiler ki. Bende safım galıba ya herkes iyi olayım ıstıyorum herkesle samımı olayım konuşuyum. Hata bende aslında cok fazla yuz verıyorum
bitterdelisi24 Anilla biliyordum :) Zeki bir insansın kıvrak zekalısın okuyorum yorumlarını.. aslında çoğu yorumunu beğenmek gelmıstı ıcımden ama :) postuma yorum yaparak kırdın o şeyimi :)
bitterdelisi24 Yorgunanne07 öyle yapıcam canım soru sorarlarsa cevap verırım yemek yerım elınıze saglık tamam yeter :)
Yaman bitterdelisi24 Onlar sana nasıl davranırsa sende onlara öyle davran canım yüzüme karşı melek gibiler demişsin hoş karşılayıp iyi davranıcaklar muhtemelen sende öyle yap bişey kaybetmezsin eşinle de sorunsuz mutlu bir şekilde dönmüş olursunuz evinize🌺
bitterdelisi24 Yaman evet ben surat yapsam esım farkedıcek oda tavır alıcak bana bu sefer ayda yılda bır gelıyoruz dıye nede olsa annesı.. bende yuzlerıne gülcem sonra onlar sağ ben selamet :)
Yaman bitterdelisi24 Aynen aynen hoş davrandığında eşin daha gurur duyar seninle :) 3 günlük dünya bosssver🥳