bitterdelisi24 sana inaniyorum canim. Gorumceler neden gelinleri sevmez bilmiyorum. Benimki beni kiskaniyo kardesinden . Evlerine giderdik ilk zamanlar. Ogluna derdiki benim esim iceri girince oglum dayin geldi hadi kapiyi kapat derdi ven ayakkabimi cikartirken. Esimle 10 yas var aramizda. O kadinda buyuk esimden haliyle beni sanki ezmek istediler gibi. Bi gizli gizli konusmalar vtsapdan mutfaga gel diye kocami yanina cagiriyor bbenim yanimda o is ne oldu diyor. Tiksindim yani hareketlerinden. En son benim annemle esimi de kavga ettirdi serefsiz gorumcem.bi tarafina kina yakip rahatlasin. Tabi esim annemle konustu ama.annem esimi ne kadar severdi artik buz gibi oldu. Cunku esim ablasi annesi babasi haksiz olmasina ragmen onlar haksiz diyemedi. Anlayacagin gorusmuyorum tamamen bitti. Evlerimiz ap asiri yakin birbirine cocugu oldu gitmedim gormedim. Oda 2 senedir evime gelmedi gelemez. Herkes haddini yerini bilecek . Ben sildimmi tam siliyorum. Ha su gun olmus hala esim derki millet neler yasiyo kusup kavga edip barisiyo der benim konusmam icin ama yok bana oyle seyler dediki o kadin kendiler haksiz ben hakli olmama ragmen . Hala ilk gunku gibi kin nefret ofke var icimde . Tiksiniyorum . Ölüyorum su ver dese geber derim. Ay rahatladim sanki ya valla ohhhh😂