Dendee Kızlar bizim doğuman sonra nerdeyse cinsel hayatımız hiç olmadı neyse daha önce yazmıştım buraya zaten derken doktora gitmeye ikna ettim doktor buna bi ilaç verdi yok böyle bişey artık ilallah ettim denemek isteyen varsa yazıyım
Tazeannee Dendee sağlık açısından bir yan etkisi var mıdır acaba? Doktorunuz böyle bir şeyden bahsetti mi? Ben de almak isterim sorun teşkil etmiyorsa
Dendee bitterdelisi24 Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama Ayy bu saate kimse uyanık değildir sandım ne bileyim herkes ayakta
Flamme İlacın adı ne kızz söyle vereyim günde 3 öğün kocama çaktırmadan 😂 hep ben isteyince oluyor bende bayadır istemiyorum halen tık yok
Dendee Flamme Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Dendee Edepyahu Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
zarifhanim aynenaynenn Parol olsa toplumca ülke düz duvara tırmanırdı.🤭 Şeker gibi yuttuğumuz bir ilaç neticede. Beklenti çok olunca oranı düşürmek istedim 😀
Dendee Tecrubekonusuyor Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama Uyudum valla 🤣
TombulHatun Dendee aaa ben şok. Ne doktorlar varmış ne ilaçlar varmş söylede bilelim. Bizde illallah demek isteriz belki
Dendee TombulHatun Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama