• Gündem
  • Müslüme'ye kanım dondu ya.. 😥

Müslüme Dedesinin tecavüzüyle, ağır bir şekilde yırtılma sonucunda kan kaybından öldü. Anne savcılık ifadesinde; "kocam askerdeyken kayınbabam bana tecavüz etti. Çocuklarımdan biri ondan, Müslüme’nin başına bir şey geldiyse o yapmıştır"dedi.

Vallahi kıyamet yakındır.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar?

SuperAnnee, başlığı Müslüme'ye kanım dondu ya.. 😥 olarak değiştirdi.

SuperAnnee Allah’ta o dedenin belasını versin! Pislik herif. Çocuklarımızı kime emanet edeceğimizi bilemiyoruz artık. İnşallah can çekişe çekişe geberip gider! Ağız dolusu küfür yazmak istedim buraya ama değmiyor!

SuperAnnee Allah belasını versin zaten cezaevine girdimi verirler ona yaptığını bulsun ya bu dede yada kim olursa olsun 2 yasındaki Bı cocuktan ne gıbı Bı zevk alabılırsın kıı? Seyını koparıp yedrsınler ona

SuperAnnee böyleleri gerçekten pis bir işkence hakediyor kücücük kız ya kücücük kızz insan nasıl böyle bisey yapabilir hayret ediyorum agırlastırsınlar böylelerin cezalarını

SuperAnnee ben eşime güveniyorum o konuda sıkıntım yok çok şükür ama yarın öbür gün hastalık olur bişey olur çocuğu babaannesine bırakırsam içim asla rahat etmez, o kadar kötü şeyler okuyoruz ki. Geçenlerde de bir adam bebeğinin mamasına karınca ilacı karıştırmış. Ya böyle bir şey olabilir mi aklım almıyor benim.

SuperAnnee o kadar cok küfür yazmak istiyorum kk o dede denen pisligi benim elime verecekler aci cektire cektir oldurecem ah ne guzel olur insallah ocerde ona.can cekistire cekistire oldururler o cocuktan ne istedin sen ya neyin zevkini aldin Allahim yarabbim aglamaktan helak oldum anneyide hic bir sekilde masum bulmuyorum

Rouge asıl cezanın içeride verileceği kanısındayım. Ama olan gidene oldu. Mahsum bi çocuğa.. 😥

SuperAnnee ay allahım nasıl bir dönemdeyiz sen koru evlatlarımızı kime güvenicez biz. bunlara idam yetmez ölüm kurtuluş olur şerefsiz köpekler bunlara öyle işkence edeceksin öldür diye yalvaracak alçak