Derininmotheri Hanımlar ceketimi beyazı bu şekilde boyandı nasıl kurtarabilirim fikrinize ihtiyacım var 🥺. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/74rnaGH.jpeg]
Rookie Derininmotheri benimde bir elbisem vardın yanlarında beyaz şeritler vardı yıkadım ve elbise boya akıtmış beyaz yeri baya bulanmıştı leke çözücü dökerek tekrar yıkadım ama pek işe yaramadı bende çok kötü durmadığı için öyle giymeye devam ettim
ZRaporu Derininmotheri bu tarz kıyafetleri düşük sıcaklıkta yıkayacaksınız.Beyazı o kadar da değişmemiş kırık beyaza dönmüş bence çok sıkıntı yaratmaz görüntü olarak ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca ona yapılacak bir işlem olacağını pek sanmam.
TombulHatun Derininmotheri annemde kardeşimn iş tşörtünü yıkadğnda boya vermişti üzerindeki logoıslakken kurumasını beklemeden renk ayırıcı mendille tekrar yıkamıştm düzelmişti
Derininmotheri Boyandığı için göremiyor olabilir misiniz acaba ? Beyaz kısmı gri desem gri değil mavi desem mavi değil bi tuhaf renge boyandı
Derininmotheri ZRaporu aslında fotoğrafta iyi duruyor bi kaç çözüm denedim azda olsa çıktı ama genede rengi gri gibi
ZRaporu Derininmotheri fotoğraf ışığından olsa gerek pek griliği anlaşılmıyor açıkçası. Aspirin falan deneyin olmadı o işe yarar.
TombulHatun Derininmotheri benim evde hiç eksik olmaz valla hiç riske atmam ben böyle renkli kıyafetleri