Ariel Hoyrat ben birde 8 yıllık yurt öğrencisiyim lise+üniversite yurtta ne olaylar dönüyor bilir çoğu kişi 😅 biz bol bol müzik dinler ve sanatla uğraşırdık bütün benliğimizi buna adamış sanat öğrencileriydik 🤪
Hoyrat Ariel üniversiteyi bende bilirim lisede yurtta kalmadım ama unide kaldım .belkide merakimiz yoktu bilmiyorum hiç🤣
bittercikolata Karamellipide Vardır illa ki 🙈 ama ben de 16 yaşımda falan kesfetmistim sanırım tek başıma sevgilim yoktu 🙈 sonra da 18 yasimda eşimle sevgiliyken telefonda konuşurken ya da mesajlaşırken yapardım 🙈
Ariel Aysegul33 bende çok istekliyimdir ama buna hiç ihtiyaç duymadım bilmem bile nasıl olduğunu bizde mi sorun acep nasıl ihtiyaç duyulur yahu 😅😅
papatya_ Karamellipide evlenmeden önce yapmadım ama evlendikten sonra başladım 🤷♀️eşimle 10 15 gun olmadığı oluyor ihtiyaç duyuyorum
Kimsemkimimyaw Karamellipide ben hic yapmadm hala yapamam denemekten bile cekiniyorum niye bilmiyorum simdiki nesil fena ama herseyi biliyor 😂 ben resmen evlendikten sonra cinsel hayata adım attm 😂😂😂
Annesi-bebesi Karamellipide bekarken de yapmadım 7 yıldır evliyim küçük yaşta evlendiğim için cinselliği bile sadece erkeğin rahatlaması için olan birşey sanıyordum kendimi keşfedip gözüm açılınca bile mast yapamadım kendime dokunmak tuhaf geliyo belkide o yüzden hala orgazm olamıyorumdur😅
Prensannesi20 Aysegul33 sanırım bende anormalim. 4 yıllık evliyim bekarkende yapardım canım isteyince şimdide 😄
Aynen25 Karamellipide ben vallahi hiç yapmadım bekarken de evliykende. Zaten kendi kendime asla zevk alabileceğimi düşünmüyorum 😂 bu ara ilişkiden o kadar doğum ki kocamla Bile istemiyorum. Ama istekli olduğum dönemler de bile aklımdan geçmedi 😂
typeonegative Karamellipide nasıl ya çoğu kişi yapmamış burada 😂 ben çok yapıyordum açık açık söyliyim çevremdeki arkadaşlarım da yapıyormuş o zamanlar yani, o zaman nasıl evlendikten sonra ilişkiye ihtiyaç duyduklar ki yapmayanlar bence çok acayip 😂
SuperAnnee Karamellipide ben hiç yapmadım. Hatta kadın erkek ilişkisine dair herşeyi sonradan öğrendim. 🖖🏻🤷