Adsizbayan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/lVRbS28.jpeg] bunu atan arkadaşım ekran görüntüsü almıştım ama postu bulup özelden tarif isteyemedm tarif linki vs varsa atar mısın ?
Deleted11 Adsizbayan bende kızımın doğum günü için düşündüm ☺️ Menüde neler var 🙈 postu üste çıkaralım 😂
Adsizbayan Anilla @Deleted11 teşekkür ederim kizlar şöyle düşündüm Kuru dolma Sarma Tepsi börek Patates salatası (limonlu mu salçalı mi karar veremedim ) Kurabiye Trilice veya çikolatalı pasta ya da rulo pasta ( buna da karar veremedm Birde havuçlu cevizli kereviz salatası şimdilik böyle tabi ama belki trüf de ekleyebilirim
Adsizbayan 6 çeşit yeterli olur sanırım çok çeşit yapıyorum aslında elim çok yatkındir herkes öyle der kendimi ovmeyeyim 😁 ama değişik şeyler de eklemek istiyorum fresh yoğurtlu salata önerileri de alabiliirm
Derinlerde Adsizbayan yogurtlu istiyorsN mor lahana salatası yapabilirsin mısırlı turşulu yada tavuk salatası normalde mantar salatası yada şehriye salatası
Marbled Adsizbayan Havuç kabak karışımı tarator yapıp üzerine tereyağda çevrilmiş kırmızı biber ve ceviz dökünce güzel oluyor. 🤤
Birmelekannesii Adsizbayan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/m6z5Lip.jpeg] Misafir gelince bende böyleyim 🙈
Adsizbayan Deleted11 evet o da güzel bende severim cnm ama farklı olsn istedim simdilik dediğim salata duruyor ama yeni bişey beğenirsem ekleyyim 😊 yok gündüz kadın oturması kayınvalidem eltim ,aynı binadaki bir komşusu ve eltimin kız kardeşleri
Birmelekannesii Bendimm bu kurabiyeyi yapan 😃 tarifini vereyimm hemeenn 😍[upl-image-preview url=//i.imgur.com/bUg9u86.png]
Deleted11 Adsizbayan gündüzse çok güzel menü 👍🏻 Şey var bide ben hiç denemedim daha ama yoğurtlu milföy, makarna salatası gibi sanırım ☺️
Adsizbayan Derinlerde mor lahanayı yapıyorum arada tavukluyu da geçen yapmışlar ben gidememistim şehriye nasıl oluyor fotosu var mı içinde neler var
Birmelekannesii Adsizbayan Bikere yap her misafire yapmak isticeksin 🙈 Kim gelirse gelsin bana bu kurabiyeyi yap diyor. Mutlaka çikolatalı yap sadeyken bişeye benzemez 😃
Derinlerde Adsizbayan fotosu yok nasıl atılıyor bilmiyorm Şehriyeyi pilav gibi kavurup yapıyosn Kırmızı biber turşu mısır dereotu maydanoz nane nar ekşisi limon
Adsizbayan Marbled teşekkür ederim cnm bu da olabilir bak herşey hamur vs olsun istemiuorum sebze turu iyi olur 😊🌸
Adsizbayan Birmelekannesii ay maşallah çok güzel yapmışsın bende Malaga mi yapsam ya ellerine sağlık çocuk nekadarlik 😁😁😁
Adsizbayan Birmelekannesii canm o yoğurtlu patates sanırım onun da linki filan varsa atar Msn patates salatasını bu şekilde yapıp salatayı yogurtsuz bişey de tercih edebilirim
Adsizbayan Deleted11 sağol canm ya zaten patates var Pirinc var salata da fresh bişey olsun hamurlu olsn istemiyorum 😁